JASMINE TOOKES I JUAN DAVID BORRERO

Na djevojačku zabavu svoje je prijateljice povela u Dubrovnik: Viktorijina anđelica udala se ovog vikenda, a uzvanici iz cijelog svijeta uživali su u ljepotama Ekvadora

08.09.2021 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je, sa svojim najboljim prijateljicama s modne piste, posljednje djevojačke dane provela krajem srpnja u Dubrovniku, ali i na Hvaru te u Istri, Jasmine Tookes proteklog se vikenda udala za Juana Davida Borrera, direktora međunarodnih tržišta Snapchata, ali i sina ekvadorskog potpredsjednika Alfreda Borrera

Nakon pet godina veze, proteklog su vikenda Viktorijina anđelica Jasmine Tookes i direktor međunarodnih tržišta Snapchata, Juan David Borrero, izmijenili bračne zavjete. Grandiozno vjenčanje održano je u njegovom rodnom Ekvadoru, točnije u glavnom gradu Quitu, što i ne treba čuditi budući da je Borrero ujedno i sin tamošnjeg potpredsjednika Alfreda Borrera.

Samo vjenčanje bilo je događaj godine u Ekvadoru i održano je u povijesnoj crkvi iz 16. stoljeća, te je okupilo uglednike iz cijelog svijeta, ali i manekenkine prijateljice s modne piste - Josephine Skriver, Shaninu Shaik, Lais Ribeiro, Saru Sampaio i Kelsey Merritt, s kojima je provela djevojačku zabavu u Hrvatskoj. Prema pisanju svjetskih medija, Jasmine Tookes zablistala je u čipkastoj vjenčanici s potpisom Zuhaira Murada.

Inače, par se zaručio prije točno godinu dana, kada je Borrero svojoj voljenoj poklonio zaručnički prsten izrađen samo za nju i to na mjestu gdje su bili na svom prvom izlasku, a potom ju je privatnim avionom poveo usred pustinje u Arizoni, gdje su se pak ukrcali na helikopter kojim su odletjeli na usamljenu lokaciju usred pustinje Utaha. Tamo je sve bilo pripremljeno za prosidbu, a zaručnički prsten stigao je dronom.

  • +2
Jasmine Tookes, Juan David Borrero Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia