A NI RIJEČ O KOPANJU KRUMPIRA

Muke s bivšim mužem: Slavna spajsica strahuje od bankrota

05.11.2020 u 21:08

Bionic
Reading

Pjevačica Mel B željela je s kćerkom preseliti iz SAD u Veliku Britaniju, no planove su joj pomrsili bivši muž Stephen Belafonte i sudska odredba da mu mora platiti pola milijuna dolara

Mel B navodno je na rubu bankrota jer mora mužu Stephenu Belafonteu platiti pola milijuna dolara kako joj je sud u Los Angelesu naložio. Mel B i Stephen Belafonte razveli su se prije tri godine.

Pjevačica koja je prema raznim procjenama prošle godine zaradila između dva i deset milijuna dolara tvrdi kako zbog covida-19 nema posla, a također duguje i dva i pol milijuna dolara poreza. Mel B Belafonteu plaća i alimentaciju od 15.000 dolara mjesečno, kao i dodatnih 7.300 dolara mjesečno za uzdržavanje devetogodišnje kćeri Madison te ima i vlastite odvjetničke troškove.

Kako zbog pandemije nema posla, a samo na predviđene troškove za 2021. mora imati spremnih 700.000 dolara, Mel B tvrdi kako će morati proglasiti bankrot ako joj sud ne izađe u susret. Pjevačica je zbog financijskih problema morala odustati od ideje da se s kćerkom preseli u Veliku Britaniju – jednostavno nema novac za odvjetničke bitke s bivšim mužem koji se protivi njihovom preseljenju i želi puno skrbništvo nad malom Madison.

Mel B smatra da bi za Madison najbolje bilo da raste u Velikoj Britaniji gdje žive njene starije polusestre Angel i Phoenix.

Pjevačica je uspjela nabaviti novac za neke od troškova, no njen poslovni partner nije joj odobrio 600.000 dolara. Njen odvjetnik rekao je kako će poštivanje sudske odredbe jedino biti moguće u ratama.

Sud je zakazao ročište za moguću promjenu odredbe plaćanja za 25. siječnja, 2021., no nakon što je odvjetnik pjevačice izložio sve njene probleme, ročište je pomaknuto na 11. siječnja, 2021.

  • +7
Mel B Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia