HUNTER BIDEN OTVORIO DUŠU

Mračna strana sina Joea Bidena: Suprugu je varao sa šogoricom, kupovao drogu na ulicama Washingtona i toliko nisko pao da je živio u motelu na autocesti

01.04.2021 u 13:42

Bionic
Reading

Aktualni američki predsjednik Joe Biden imao je dvojicu sinova. Nažalost, bez starijeg Beaua ostao je prije nekoliko godina kada je on preminuo od tumora na mozgu, dok mu je mlađi Hunter uvijek stvarao probleme. Upravo je Hunter Biden ponovno uzburkao američku, ali i svjetsku javnost, svojim memoarima

Uoči izlaska njegovih memoara 'Beautiful Thing', sin američkog predsjednika Joea Bidena, problematični Hunter Biden otkrio je neke detalje iz svog privatno života i još jednom uzburkao javnost.

'Kupio sam crack kokain na ulicama Washingtona i skuhao ga u svojoj sobi, u hotelu u Los Angelesu. Bili su to dani kada sam toliko očajan za pićem da nisam izdržao udaljenost od dućana s alkoholom do mojeg apartmana, koji je tek jedan blok kuća dalje, a da ne popijem iz boce', stoji u njegovim memoarima koji na police knjižara stiže 6. travnja.

Mlađi sin Joea Bidena nikada nije krio svoju ovisnost, a često je bio i akter mnogobrojnih skandala, koji su se ponovno izvukli tijekom predsjedničke kampanje njegova oca, uključujući i njegovu ljubavnu aferu sa šogoricom, suprugom njegovog pokojnog brata Beaua, ali i poslovni odnos s ukrajinskom tvrtkom Burisima.

'U posljednjih pet godina propao je moj brak dug dva desetljeća, pištolj mi je često bio uperen u glavu, a u jednom sam trenutku toliko nisko pao da sam živio u motelu na autocesti, zbog čega je moja obitelj itekako bila zabrinuta', napisao je Hunter Biden i potom otkrio da je u jednom periodu života dopustio da beskućnik i ovisnik o cracku, od kojeg je kupovao drogu, useli s njim.

'Naš je odnos bio simboličan - bili smo dvojica ovisnika o cracku koja nisu znala kako izaći i pobjeći od svega toga', otkrio je Biden i potom opisao trenutak kada su mu, dok je očajnički tražio drogu, uperili pištolj u glavu.

'Prošao sam i zaobišao ljude koji su sklupčani spavali na tankim komadima kartona. Iznad njih primjetio sam neosvijetljeni šator. Bio je mrkli mrak, a jedino što sam vidio bio je pištolj uperen u moje lice.'

Kombinacija alkohola i droge, na sreću, u njegovom slučaju nije bila pogubna, no preslikala se na njegov izgled. U to vrijeme smršavio je 20 kilograma, živeći tek od Doritos čipsa, svinjskih koža i ramena. Tu noćnu moru proživljavao je dok je njegov otac bio zamjenik predsjedniku Baracku Obami i koji je bio svjestan toga da mu sin nije dobro i da mu treba pomoć.

  • +18
Hunter Biden Izvor: Profimedia / Autor: Greg Nash/The Hill/Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Nikada mi nije dopustio da se osjećam izgubljeno. Nikada me nije napustio, odrekao me se, nikada me nije osuđivao, bez obzira koliko je loša bila situacija, on je vjerovao u mene i pomogao mi da ne potonem još dublje', priznao je u memoarima dodavši kako se sve to događalo u trenucima kada je njegov stariji brat, njegov oslonac Beau Biden preminuo 2015. od tumora na mozgu.

Iako je s bratom bio blizak, nakon njegove smrti započeo je čak vezu s njegovom udovicom Hallie. 'Naša je veza počela u očajničkom pokušaju traženja utjehe nakon ljubavi koju smo oboje izgubili, no to je na kraju samo produbilo tu tragediju. Na kraju nam je postalo jasno da ne možemo vratiti ono što je nestalo.'

Svoje memoare završava opisivanjem svojeg života danas - čist od opijata i alkohola, Hunter Biden živi u Kaliforniji sa svojom drugom suprugom Melissom Cohen Biden i njihovim sinčićem Beauom, koji je dobio ime po njegovom nikada prežaljenom bratu. Osime njega, Hunter Biden iz propalog braka ima i tri kćeri.