BAŠ KAO CHOUPETTE

Može li bizarnije? Jared Leto stigao odjeven u voljenu mačku Karla Lagerfelda

02.05.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Da ste se kladili kako od holivudskog glumca Jareda Leta ne možete više očekivati veću ludost, od svega što je do sada napravio, okladu bi nakon sinoćnje Met Gale definitivno izgubili, jer je on i ovoga puta otišao korak dalje, stigavši odjeven u mačku Choupette

Generacije koje su odrastale 90-ih još se uvijek jasno sjećaju tinejdžerske serije 'I to mi je neki život', koji je proslavio Claire Danes i Jareda Leto. A upravo je danas 51-godišnjak, osvojio srca tinejdžerki diljem svijeta svojom ulogom Jordana Catalana.

Od tada je prošlo 30 godina, a Jared Leto se poprilično promijenio. Izgledom je i dalje ostao privlačan, no njegovi istupi u javnosti pomalo graniče s bizarnošću.

Dokazao je to i sinoć pojavivši se na Met Gali, koja je ove godine bila posvećena legendarnom dizajneru Karlu Lagerfeldu, a Jared Leto za svoje peto pojavljivanje na ovom prestižnom događaju sada je odabrao kostim Lagerfeldove voljene mačke Choupette.

Leto je na crveni tepih stigao doslovce kao velika, predimenzionirana dizajnerova mačka, koju je slavni Lagerfeld itekako razmazio, želeći na taj način odati počast pokojnom Chanelovom dizajneru, kojeg će holivudski glumac utjeloviti, ali i sve režirati, u biografskom filmu koji se priprema.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

U jednom trenutku Leto je pred kamerama i fotoaparatima 'skinuo glavu' mačke i pozirao. Nakon toga presvukao se u crno odijelo sa plaštom, a nije propustio ni našminkati oči.

Da od njega uistinu možemo svašta očekivati pokazao je još 2019. kada je na Met Galu stigao u rukama noseći replike vlastite glave.

Inače, voljena mačka modne ikone Karla Lagerfelda, Choupette, unatoč najavama, nije se pojavila na Met Gali, a nekoliko se uzvanika, uključujući i Leta, pobrinulo za to da se dizajnerova ljubimica ne zaboravi.

Grammyjem nagrađena reperica Doja Cat tako je odjenula svjetlucavu srebrnu haljinu s kapuljačom Oscara de la Rente, koja je na vrhu imala stilizirane mačje uši, a na licuje imala masku kako bi čim više nalikovala na Choupette, kao i oštre kandže na noktima. Za vrijeme intervjua u Vogueovom prijenosu uživo u svoje je rečenice ubacila i nekoliko 'mijauka'.

Dobitnica Grammyja i oskarovka Janelle Monae nosila je torbu iz kolekcije Hector dizajnera Thoma Brownea u obliku Choupette, a i glumica Chloe Fineman je nosila torbicu u obliku Choupette, no s potpisom dizajnerice Judith Leiber.