DUHOVITA LJUPKA

Montirani video Ljupke Gojić Mikić nasmijao sve do suza: 'Zašto tebi sve mora biti teže i zašto se tvoja djeca već sad sprdaju s tobom?'

03.08.2019 u 09:49

Bionic
Reading

Instagram profil nekadašnje manekenke, danas poduzetnice Ljupke Gojić Mikić broji gotovo 100 tisuća vjernih pratitelja, a kako i ne bi, kada njezine objave oduševljavaju sve. Ljupka nema problem s time da prikaže kako život doista izgleda, ne uljepšavajući ga niti najmanje, a svojom je posljednjom objavom posebno oduševila sve

Posljednje vrijeme društvenim mrežama kruži snimka visoke i dugonoge, nepoznate manekenke, koja u jednoj ruci drži svoje dijete, a drugom, neviđenom lakoćom iz prtljažnika automobila vadi dječja kolica.

Jednim pokretom ruke rastvara ih, a potom čini ono što je većini nas nemoguće - diže svoju nogu u ravninu glave, kako bi vrhom vrtoglavo visokih potpetica dotaknula gumb pomoću kojeg će se prtljažnik zatvoriti. Okreće se i lagano odlazi.

Upravo ta snimka inspirirala je našu nekadašnju manekenku, danas uspješnu poduzetnicu, neponovljivu Ljupku Gojić Mikić, da držeći u rukama svoju najmlađu kći Mari Danu ponovi isti scenarij i sve to isto snimi.

Montiranu snimku, na kojoj se izmjenjuju scene manekenke s njezinima, Ljupka Gojić Mikić objavila je na Instagramu i u nešto više od 15 sati prikupila gotovo 40 tisuća pregleda, ali i niz urnebesnih komentara.

  • +10
Jolie Petite by Ljupka Gojić Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Uz video, Ljupka je napisala: 'Zašto tebi sve mora biti teže i zašto se tvoja djeca već sad sprdaju s tobom?! I zašto su ti se noge skratile?' Jel u redu da ovo montira i napiše jedna mama i baka @crvekvriti i odobri @pr365studio?' Uz to je dodala i hashtag #IJaVasVolim.