rado viđeno lice

Monika Olujić feštala s Mirnom Maras Batinić koja je pokazala kako je to izgledalo

23.03.2023 u 14:51

Bionic
Reading

Bivša voditeljica i producentica rijetko se može vidjeti na javnim događanjima, a na društvenim mrežama je tek povremeno aktivna. Zato je njezina dugogodišnja prijateljica otkrila djelić zajedničkog izlaska

Mirna Maras Batinić pokazala je da je u društvu poznatih dama Danijele Martinović, Mirjane Mikulec, Sandre Perković te bliske prijateljice Monike Olujić ex Kravić u zagrebačkom restoranu proslavila rođendan Jelene Jakić koja godinama brine o njezi lica poznatih.

Monika je ranih 2000-ih godina postala je jedno od poznatijih televizijskih lica, danas živi mirnijim i povučenijim životom a i dalje plijeni pažnju svojim neodoljivim šarnom, ljepotom i mladolikošću. Kosu je svezala u rep, a pojavila se sva u bijelom - sakou i majici.

Podsjetimo, bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj 'Story Super Nova' od kad datira njezino prijateljstvo s Mirnom Maras Batinić, danas radi kao producentica i scenografkinja. Za Frana Olujića udala u svibnju 2021. godine, a listopadu su dobili sina. Iza sebe ima i brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

  • +3
Monika Olujić ex Kravić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX