UBOJITI DEKOLTE

Mirta Šurjak otputovala i pokazala se u najizazovnijem izdanju do sada

02.04.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Iako njeni obožavatelji najviše vole kada ih počasti fotografijom u kupaćem kostimu, sportska novinarska HRT-a svoje atribute itekako zna istaknuti i bilo kakvim drugim dnevnim ili noćnim outfitom. Sudeći prema opisu fotografije Mirta Šurjak trenutno boravi u San Remu, a tamo se pokazuje u atraktivnim izdanjima

Lijepa Splićanka na Instagramu je objavila novu fotografije na kojoj nosi pripijenu i duboko dekoltiranu crnu haljinu koja samo što se ne raspukne pod pritiskom njenih bujnih grudi. Ovaj seksi 'look' Mirta je odabrala za večernji izlazak i druženje s kolegom Hrvojem Krolom.

Zahvaljujući njezinoj majci, doajenki splitskog studija HTV-a Nadi Šurjak, kod Mirte se rodila ljubav prema novinarstvu. Kao najveći izazov u karijeri nedavno je istaknula kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska – Italija, koja se igrala na Poljudu kada je uživo intervjuirala bivšeg talijanskog izbornika Antonija Contea i ostale reprezentativce.

Mirtu je mnogima zanimljiva i zbog svog seksipilnog izgleda, no ona ga ne želi stavljati u prvi plan. 'Glupa nisam. Obrazovana jesam. Moj kapital nije moje tijelo. Ima nešto i u glavi', poručila je ranije.

  • +5
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL