BEZ ZADRŠKE

Miroslav Ćiro Blažević iskreno progovorio o životnoj i obiteljskoj drami koju proživljava

25.10.2022 u 22:27

Bionic
Reading

Legendarni nogometni trener početkom rujna prošle godine otkrio da mu se bolest vratila te od tada redovito ide na terapije i u kontaktu je s liječnicima

Bivši izbornik reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević (87) po drugi put se bori s rakom prostate. Sada je u intervjuu za Story progovorio o svojoj bolesti, ali i o tome kako nema podršku svojih kćerki.

'Borim se i dalje, situacija mi je jako teška, ali treba vjerovati', rekao je Ćiro, piše Story koji u svom sutrašnjem broju donosi intervju s istaknutim nogometnim trenerom.

Otkrio je i da proživljava teške trenutke, a i da nema podršku svojih najbližih. 'Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale 'Kako si tata?'', požalio se.

Inače, Blažević ima dvije kćeri, Barbaru i Catherine, te sina Miroslava, koje je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Zdenkom.

Trener svih trenera, ovoga je ljeta gostovao kod Aleksandra Stankovića u emisiji 'Nedjeljom u 2' gdje je ispričao da nije u najboljim odnosima s djecom dodajući kako im je zamjerio stav oko cijepljenja.

'Ja nemam što reći Đokoviću za ovo o cjepivu jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da se cijepe. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska', bez okolišanja je rekao tad legendarni izbornik koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine.