nostalgija

Mirjana Hrga jednom se fotografijom vratila u djetinjstvo: 'Nekad mi se čini da nikad nisam bila mala'

29.01.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Nekadašnja novinarka i urednica te savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović često iskoristi društvene medije, točnije svoj profil na Facebooku, kako bi podijelila svoje zanimljive crtice iz života, aktualna zbivanja, stavove i fotografije. Ovoga je puta iznenadila pratitelje povratkom u prošlost

'Nekad mi se čini da nikad nisam bila mala. U školskoj kuti, prvašić naučio prva slova i piše poruku svom najboljem prijatelju koji je nakon 40-tak godina podsjeća na to vrijeme', opisala je Mirjana Hrga crno-bijelu fotografiju na kojoj je djevojčica i papirić s porukom. Komentirala je kako bi kute opet uvela i da joj je osmijeh na licu od rođenja.

Nekadašnja novinarka odrasla je u Bjelovaru, a sanjala je o tome da postane stjuardesa. Prevagnulo je novinarstvo pa je nakon što je dobila diplomu na Fakultetu političkih znanosti 1994., stigla na HRT nakon što se prijavila na audiciju zajedno s još 1.200 kolega.

Ondje je provela punih devet godina, nakon čega je otišla na Novu TV, Al Jazeeri Balkans pa RTL, da bi potom postala savjetnica predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Sada vodi miran, bez stresa ispunjen život.

  • +4
Mirjana Hrga Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Nedavno se prisjetila i svojih reporterskih dana. 'Odgovaram na neka pitanja za jedan intervju i traže me slike. Listam i listam i sve sam budnija i budnija. Fakat je bilo lijepo', komentirala je fotografije. Mirjana Hrga proputovala je svijet, izvještavala s Bliskog Istoka i drugih kriznih žarišta poput Ukrajine.