U drukčijem okruženju

Mirjana Hrga: 'Nikada nisam bila sigurnija u svoju odluku da se okrenem sebi i svom dvorištu'

22.07.2020 u 14:15

Bionic
Reading

Bivša novinarka pronašla je svoj mir i utočište na Lošinju, gdje sa suprugom Stašom Stefanovićem vodi konobu. Kako sada živi potpuno drugačijim životom nego što je to bilo na Pantovčaku kad je bila savjetnica predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, preko svog profila na Facebooku se na zanimljiv način osvrće na trenutačnu situaciju u državi

Kada ju je netko pitao hoćemo li je gledati na televiziji u budućnosti, Mirjana Hrga odlučno je rekla da neće. Prema svemu sudeći, 48-godišnjakinja sada uživa kao nikad do sad u životu, a politiku i novinarstvo zamijenila je turizmom i ugostiteljstvom.

U svojoj zadnjoj objavi još jednom je potvrdila da je okretanje sadašnjem načinu života bio pun pogodak.

'Prokletstvo je pamtiti i znati. Čitam povremeno, u ovo mrklo doba noći portale. Spominju se neke osobe koje znam od trenutka kada ni sami sebe nisu bili svjesni. Ne podcjenjujem, ali procjenjujem. S obzirom na start, nema šanse da su pokrpali rupe. Sada postaju faktori. Nikada nisam bila sigurnija u svoju odluku da se okrenem sebi i svom dvorištu. Švicarski sir za njihovo je stanje kompaktna masa', poručila je.

Cijelo vrijeme karantene bivša novinarka provela je na Cresu, u krugu od sedam kilometara jer sa zagrebačkom adresom nije smjela dalje od susjednog sela. Izjavila je da joj je na čudan način bilo lijepo. Posao u konobi dobro joj je 'sjeo'. U svemu je suprug potpuno podržava, a dok je ona na moru, on radi u Zagrebu pa ju posjećuje vikendima.

View this post on Instagram

Stol za dvoje

A post shared by mirjana (@hrgam) on