NAPOKON JE STIGLA ONA PRAVA

Miraj Grbić glumi s najvećim holivudskim facama - Bradom Pittom i Sandrom Bullock

10.03.2022 u 08:41

Bionic
Reading

Samo jedan pogled na stranicu na IMDB-u s njegovim imenom otkrio je sve - bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić dobio je priliku koju nije mogao propustiti, pa je pred kamere stao s Bradom Pittom i Sandrom Bullock u najnovijem holivudskom hitu

Čini se da je sve, nakon rođenja kćerkice Billie u listopadu prošle godine, za Miraja Grbića napokon sjelo na svoje mjesto. Ono što je godinama s nestrpljenjem iščekivao, i zbog čega je sa suprugom Marijom Omaljev Grbić 2013. i odselio u Ameriku, sada se počelo i ostvarivati.

Nakon uloga u devetom nastavku 'Brzi i žestoki', te u filmu 'The Accursed', Miraj Grbić će se u ovoj godini pojaviti u jednom od najiščekivanijih filmova godine - 'Bullet Train'. Dovoljno je reći da u njemu glumi s Bradom Pittom i Sandrom Bullock, a premijera je najavljena za 15. srpnja.

Ovaj film režirao je David Leitch, zaslužan za 'Deadpool 2', kao i 'Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw'. A osim ovog holivudskog blockbustera, Miraj Grbić snima i triler 'Dyad', u kojem jednu uloga ima još jedna bosanskohercegovačka glumica, Dajana Gudić.

Miraj Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Inače, u filmu 'The Accursed' glumio je s 'domaćom ekipom' - Goranom Višnjićem, svojom suprugom Marijom Omaljev Grbić, Izabelom Vidović, a sve je režirala Elizabeta Vidović, zajedno s Kathryn Michelle.

'Bullet Train' trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Za Miraja Grbića pokazala se da vrijedi ona da se čekanje itekako isplati, a bit će zanimljivo vidjeti gdje će ga odvesti ova uloga.