'Flowers'

Miley Cyrus objavila pjesmu o propalom braku na rođendan bivšeg supruga

14.01.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Kao što je najavila, pjevačica Miley Cyrus (30) počastila je fanove novom pjesmom 'Flowers' 13. siječnja - na rođendan njenog bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33)

- Bili smo dobri, bili smo zlatni, san koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori - pjeva Miley.

Pjesma ima dvostruko značenje - misli se se na zajedničku kuću u Malibuu koju je dijelila s Hemsworthom. Kuća je uništena u požaru 2018., slično kao što se raspala i njihova veza.

Izvor: Društvene mreže

Iako Cyrus, kako pjeva, nije željela ostaviti Hemswortha, shvatila je da joj samoća nudi više sreće.

- Nisam te htjela ostaviti, nisam htjela lagati, počela sam plakati, ali onda sam se sjetila...Mogu si kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, govoriti stvari koje ne razumiješ - pjeva Miley.

Pjevačica u spotu pleše ulicama Hollywooda u zlatnoj haljini i crnim sunčanim naočalama. Cyrus također pjeva kako "ne osjeća grižnju savjesti i ne žali te zaboravlja svaku riječ" koju je Hemsworth rekao.

Miley u videu leži pored bazena u crnom donjem rublju, a zatim ustaje i prikazana je kako vježba u čipkastom grudnjaku te poručuje kako je ojačala od njihovog prekida.

Spot završava s Miley koja pleše u luksuznoj, prostranoj vili noseći muško odijelo bez košulje ispod, pokazujući da je novi dom koji je izgradila bez muškarca savršen za nju.

Pjesma je objavljena neposredno prije Hemsworthova 33. rođendana, a trenutno broji 15 milijuna pregleda.

  • +9
Miley Cyrus Izvor: Avalon/Profimedia / Autor: B4859