u solo vodama

Mile Kekin: 'I dalje smo si dobri, ništa se tu previše sada nije treslo među nama'

29.08.2022 u 10:41

Bionic
Reading

Nakon turbulencija u Parnom valjku i Prljavom kazalištu mnoge je iznenadila i rastužila vijest informacija da se Hladno pivo razilazi nakon 35 godina. Njihov frontmen već dulje vrijeme ima ideju za svoj solo album, koji bi trebao sljedeće godine izaći, a ostatak benda ima projekt sa strane na kojem rade

Mile Kekin priznaje da ima gomilu pjesama u glavi. Njemu se neće nešto puno mijenjati u životu budući da je i ranije radio i pisao pjesme za Hladno pivo, a sad radim za svoj solo projekt. Kaže da zna da će fanovima Hladnog piva to teško pasti, ali da 'nitko nije umro, svi sviraju i dalje, samo u dvije različite formacije'.

'Stvarno sam puno s bendom napravio, imali smo sjajnu karijeru, bez nekakvih velikih skandala, svađa, tako će i ovaj rastanak proći. I dalje smo si dobri, ništa se tu previše sada nije treslo među nama, sve smo dogovorili i idemo dalje svako svojim putem', izjavio je za Avaz.

Najponosniji je, kaže, na to što su uvijek stajali iza pjesama koje izvode na bini, u smislu da nisu nikad, ni u jednom trenutku, bili na bini zato što moraju, nego su uvijek bili maksimalno angažirani na tome što rade i dijelili sreću s publikom. Nikad nisu bili samo zbog love, došli u situaciju da moraju nešto odsvirati jer su plaćeni, nego su uvijek uspjeli spojiti užitak s poslom. Nije mu nikad trebalo dvije litre alkohola da se popne na binu da izvede što treba. Smatra da čovjek na to treba pripaziti, da pjesme koje se izvode pašu uz njegovu trenutnu dob.

  • +2
Mile Kekin Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX