iskrena umjetnica

Mila Elegović: 'Odajem dojam snažne i vedre osobe, s tim da i ja imam svoje i tuge i muke i boli'

19.08.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Legendarna Irena Grobnik iz humoristične serije 'Bitange i princeze' uskoro će zaigrati u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova' i utjeloviti poduzetnicu Višnju Bubalo. Mila Elegović priznaje da se zaželjela televizijskog angažmana jer 'voli snimati televizijske uratke'

Zvijezda mjuzikala za svoju novu ulogu kaže da 'sretna što ju je dobila zbog toga što je zaista drugačija od onih koje je igrala do sada'. Svoj lik poduzetnice Višnje, Mila Elegović opisuje kao 'jako zanimljiv i intrigantan lik'.

Svoju glazbenu karijeru kaže da nije zapostavila. Snimila je sam svoj prvi song koji se zove 'Chu chu song', koji ide kao soundtrack njezine druge slikovnice koja izlazi u potkraj ove godine 'Vrabica hrabrica'.

Progovorila je o dojmu snažne i vedre osobe, kakav ostavlja. Otkrila je koja su njezina životna pravila i sebe opisala u nekoliko rečenica.

'Odajem dojam snažne i vedre osobe, s tim da i ja imam svoje i tuge i muke i boli. Međutim, u tome svemu ja to sve pokušavam izbalansirati i integrirati u svoj život. Moje je životno pravilo da ne odustajem od života koliko god težak život bio u datom trenutku i da se pokušam suočiti s istinom kakva god bila. To je dosta teško i nije jednostavno, ali istina vas oslobađa i donosi smirenje i promjenu situacije. Dakle, poslije izrečene istine, izgovorene, prihvaćene stvari više nisu iste', Izjavila je za Jutarnji list.

Dodala je da su njezina životna pravila vrlo jednostavna te da se može svesti pod rečenicu 'Ne čini drugima ono što ne želiš da tebi čine'. Drugo pravilo koje je naučila kroz život - 'ako nešto zezneš, ispričaj se odmah bez obzira na količinu srama jer nikada ne znaš hoćeš li imati tu priliku'.

  • +4
Mila Elegović Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Često je isticala da je nakon razvoda ostala u odličnim odnosima s bivšim suprugom. Ispričala je kako joj je to uspjelo i uživa li i dalje u solo statusu te kakvi je muškarci privlače.

Zna da je mnogi ljudima čudno što je sa svojim bivšim suprugom u najboljim mogućim odnosima i partnerstvu koje je nastalo iz braka. Priznaje da joj je 'taj dio života je i samoj često bio neobjašnjiv i neočekivan, ali se naučila na to i prihvatila to'. O muškarcima misli sve najbolje i smatra da nema pravila jer se nikad ne zna tko će se nekome svidjeti i zašto.

Sebe vidi 'kao osobu koja se mijenja i koja pokušava integrirati i prihvatiti sve promjene koje joj se događaju'. U svemu joj pomaže vjera te naglašava da 'najmanja molitva mijenja situaciju uvijek nabolje'. Njezin savršeni ljetni odmor je u zelenom, ali nije htjela otkriti lokaciju jna kojoj trenutno uživa. Kazala je da 'je zeleno nešto što njezine nerve i dušu utiša i smiri, a na more se odlazi zabaviti. Ima svoj stan u kojem se, izjavila je, 'najbolje odmori ili u zelenilu gdje je puno ptica, jezera, rijeka, drveća, livada'.