uvijek zanimljiva

Mila Elegović otkrila neke nepoznate detalje iz svog života: 'Najdraža hrana su čvarci'

07.07.2023 u 23:16

Bionic
Reading

Mnogima omiljenu glumicu gledatelji će ove jeseni imati priliku pratiti u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova'. Tumači jednu od glavnih uloga - Višnju Šarić

Mila Elegović u lipnju je proslavila svoj 53. rođendan. Na društvenim mrežama redovito izaziva divljenje zbog svog vječno mladolikog izgleda ali i isklesanog tijela. Sada je za RTL-ov TikTok glumica i glazbenica otkrila što su njezine najdraže 'stvari' iz života, a počela je s hranom.

'Najdraža hrana je ona koju ne smijem jesti... Najdraža hrana su čvarci. Čvarci su top 10 zašto imam inzulinsku rezistenciju i to je strogo zabranjeno, ali ja tu i tamo makar jedan, prije sam mogla pet, sada samo jedan, ali čvarci su mi najdraža hrana', priznala je glumica. Grickalice recimo, u njezinom životu ne postoje.

@rtlhrvatska Mila nam je otkrila svoje favorite, a najesen ćete ju moći gledati u RTL-ovoj seriji ‘San snova’! #rtl #rtlhrvatska #sansnova #milaelegovic #domaceserije #serijanartlu #viral #fyp ♬ original sound - RTL Hrvatska

Kad je riječ o putovanjima, najdraže joj je ono u Egipat. Tamo je ljetovala pet godina, a onda je došla korona. Išla je svake godine u ondje jer je Egipat oduševljeva 'svojim morem i atmosferom koju ima. Najdraži film joj je 'Gladijator' i 'Ratovi zvijezda'. Majstor Yoda joj je najdraži lik s kojim bi najradije glumila.

  • +3
Mila Elegović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Najdraži vikend izlet joj je Samobor, od boja je navela - plavu, a životno doba - ovo sada. Ranije je izjavila da je najsigurnija i najzadovoljnija sa sobom upravo danas.

Kad je riječ o uspomenama, najdraža iz djetinjstva joj je 'igranje s bratićima i sestričnama kad je bila mala i smišljala sve moguće'. 'Ja sam bila najstarija u toj mojoj obiteljskoj dinamici i uvijek sam ja radila poduhvate i inicirala igre i lunjanja. Tajne odlaske da roditelji ne znaju, tajno istraživanje u kojem ne smiješ reći: 'Idem negdje', 'Gdje ideš?', 'Nije važno, tu smo' i onda zbrišeš negdje', prisjetila se Mila.