presretna je

Mia Negovetić se pohvalila važnim vijestima: 'Bilo je jako teško šutjeti... '

08.11.2021 u 10:15

Bionic
Reading

Sinkronizacije animiranih filmova već su dugi niz godna 'pojam', a Disney nas je više puta proglasio najboljima u Europi. Glasove likovima iz animiranih filmova posuđuju glumci i većina ih se slaže da je to najteži glumački posao no svejedno uživaju posuđivati glasove životinjama i ostalim likovima. Sve češće voditelji, glazbenici i drugi poznati pokazuju da su dorasli zadatku, a takvom angažmanu posebno se veseli Mia Negovetić koja je ponovno dobila priliku života

'Bilo je jako teško šutjeti, ali napokon sa vama mogu podijeliti da sam posudila glas Mirabel, glavnoj junakinji ovog predivnog crtanog filma!', podijelila je Mia Negovetić za nju sretnu vijest sa svojim fanovima na Instagramu. Dodala je da joj je to još jedno prekrasno iskustvo, a prva joj je s nekoliko emotikona dala podršku - Albina.

Mladoj Riječanki to nije prvi takav angažman. Naime, višestruko talentirana Mia svoj glas je 2016. posudila i za Disneyev animirani film 'Vaiana: Potraga za mitskim otokom', i to upravo princezi Vaiani.

Mia Negovetić jedno je od najvećih osvježenja na sceni, a sa svakom novom skladbom potvrđuje da glazbeno izlazi izvan svih standardnih okvira. Od showa Zvjezdice, preko nastupa u Americi kod Stevea Harveya do sudjelovanja na Dori – jasno je kako je već 'utabala' svoj zvjezdani put.

'Originalnost je uvijek teška jer nekada može i ostati nezamijećena. Biti originalan i čuvati svoju originalnost je velik posao, ali prije ili kasnije se isplati. Ja se trudim zadržati svoju originalnost i osobnost kroz glazbu koja nastaje i tako sam uvijek najzadovoljnija, makar pjesma ostala nezapažena', izjavila je ranije za tportal.

  • +4
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL