željna promjene

Meghan Markle se prepustila u ruke iskusnijih: Želi promijeniti svoj imidž

28.04.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Ugledna agencija WME i vojvotkinja od Sussexa potpisali su ugovor! Agencija će zastupati Meghan u daljnjim poslovnim projektima, no izgleda da povratak glumi još uvijek nije izgledan

Ususret krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice Camille te svih negativnih komentara s kojima se u zadnje vrijeme suočava, Meghan Markle odlučila je svu pozornost usmjeriti na profesionalni aspekt svog života. Iako još uvijek ne planira povratak glumi, otvorena je za neke nove poslovne izazove, a u svemu će joj pomoći ugledna agencija.

Meghan Markle potpisala je ugovor s holivudskom agencijom WME koja je o tome izvijestila na društvenim mrežama:

'Čast nam je objaviti da WME sada predstavlja Meghan, vojvotkinju od Sussexa u svim područjima. Agencija će se usredotočiti na izgradnju svojih poslovnih pothvata na više aspekata agencije i njezinog šireg ekosustava, uključujući filmsku i televizijsku produkciju, partnerstva s markama i više', napisali su.

Osim same Meghan, agencija će predstavljati i Archewell, zajedničku zakladu Harryja i Meghan.

Agencija s respektabilnim popisom klijenata, predstavlja i njezinu najbolju prijateljicu Serenu Williams. Tim uključuje glavnog izvršnog direktora Endeavoura, Arija Emanuela, te Brada Slatera i Jill Smoller.

Ari je brat bivšeg šefa kabineta predsjednika Baracka Obame, Rahma Emanuela. U svojoj respektabilnoj karijeri također je predstavljao Oprah Winfrey, Martina Scorsesea, Charlize Theron, Marka Wahlberga i Dwaynea Johnsona.

Meghan i Harry u zakladi Archewell vrlo su aktivni na području stvaranja pozitivnih promjena u društvu. Zaklada je već donirala znatnu svotu novca u više od 40 organizacija, a neke od glavnih točaka fokusa su: pravednost cjepiva, centri za pomoć, preseljenje izbjeglica i izgradnja boljeg svijeta na internetu.

Slobodno vrijeme ipak najviše vole provoditi uz Archieja i Lilibet, no ranije ovog tjedna 'počastili su se' i odlaskom na košarkašku utakmicu u kojoj su uistinu uživali.

Meghan Markle i Harry Izvor: Profimedia / Autor: NBA / Ferrari / Profimedia