NATEGNUTI odnosi

Meghan i Harry krstili kćer; otkrili da Lilibet nosi titulu princeze, ali i da se Charles, Kate i William nisu odazvali na njihov poziv

08.03.2023 u 15:34

Bionic
Reading

Čini se da nisu samo Harry i Meghan oni koji ne odgovaraju na pozivnice - kralj Charles III i princ William nisu odgovorili na njihovu pozivnicu na krštenje koje je jasan prekid s britanskom tradicijom

Princ Harry i Meghan Markle danas su otkrili da su krstili svoju kćer u krugu najbliže obitelji i prijatelja, no mnogi će se pitati koja je to obitelj ukoliko je jasno da članovi kraljevske obitelji nisu bili prisutni ceremoniji. Krštenje je održano u njihovoj vili u Montecitu, a čak ni krštenje Charlesove unuke i Williamove nećakinje nije valjan razlog da se kraljevska obitelj uputi u Ameriku.

Odbjegli Sussexi odlučili su prekinuti s britanskom tradicijom krštenja i prigrlili anglikanski obred na kojem je kum malenoj Lilibet bio milijarder Tyler Perry, bliski prijatelj obitelji koji im je pomogao kad su tek stigli u Ameriku davši im svoju kuću na korištenje.

I dok cijeli svijet iščekuje hoće li Harry i Meghan odgovoriti na pozivnicu Dvora na svečanu krunidbu novog kralja Ujedinjenog Kraljevstva, čini se da su oni također odradili svoju dozu iščekivanja. Navodno su pozvali kraljevsku obitelj, točnije Charlesa i Camillu te Williama i Kate, na ceremoniju krštenja u Kaliforniji, koji se nisu odazvali.

U izjavi Sussexovih jednogodišnjakinja je nazvana 'princeza Lilibet Diana', u spomen na Harryjevu majku.

Također, mnogi će primijetiti da je njezinom imenu dodana titula 'princeza'. Otkad je Charles stigao na prijestolje, par je dobio pravo da koristi titulu za Lilibet. Djed Charles ne protivi se tituli svoje unuke pa će i službena internet stranica kraljevske obitelji uskoro ažurirati podatke i promijeniti imena Lilibet i Archieja u njihova imena s titulama 'princ' i 'princeza'.

Samo večer prije, Harry i Meghan viđeni su na druženju u jednom vrhunskom restoranu u Los Angelesu.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: THE DAILY STARDUST / SHOTBYNYP/MEGA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Umjesto da bude na krštenju svoje unuke, kralj Charles III prošli se petak susreo s guvernerom Zapadne Australije i njegovom suprugom u Buckinghamskoj palači. Iako Camilla nije bila s njim, ona je bila zauzeta obiteljskim dužnostima zbog smrti svog šogora Simona Elliota, koji je preminuo prošli tjedan u dobi od 82 godine.

  • +20
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia