U UŽEM IZBORU

Među top kandidatima za novog Jamesa Bonda pojavilo se i jedno neočekivano ime

27.11.2022 u 23:05

Bionic
Reading

Britanski mediji pišu da je glumac Aaron Taylor-Johnson u užem krugu kandidata koji bi trebali utjeloviti novog Jamesa Bonda, nakon što se Daniel Craig oprostio od filmske franšize o agentu 007

Glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima 'Avengers: Age of Ultron' i 'Godzilla', u tajnosti je bio na audiciji na kojoj je impresionirao producenticu serijala o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, Barbaru Broccoli.

'Aaron je u rujnu otišao na audiciju za novog Jamesa Bonda, a jako se svidio producentima i Barbari. Sad je jedan od glavnih kandidata', rekao je izvor za britanski The Sun.

Nakon godina šuškanja i koketiranja glumac Idris Elba, kojeg su mnogi htjeli vidjeti u toj ulozi, odustao je od daljnjih pregovora za ulogu agenta 007, a kladionice za sada najviše šanse daju Henryju Cavillu (Superman), Regéu Jean-Pageu (Bridgerton, prva sezona), Tomu Hardyju, Jamesu Nortonu i Chiwetelu Ejioforu.

  • +13
Aaron Taylor-Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Zonna Nick/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

32-godišnji Aaron Taylor-Johnson u braku je s 55-godišnjom redateljicom Sam Taylor-Johnson s kojom ima 10-godišnju kćerku Romy Hero i 12- godišnju Wyldu Rae, dok Sam ima i dvije starije kćeri: 25-godišnju Angelicu i 16-godišnju Jessie.

60. GODIŠNJICA JAMESA BONDA

[FOTO] O njima se sinoć pričalo: Daniel Craig i Hayley Atwell bili su glavne zvijezde crnog tepiha, a jasno je i zašto

Pogledaj galeriju