Ostalo je još malo

Matija Cvek progovorio o dolasku prinove: 'Mislim da ću biti najbolji tata na svijetu'

15.01.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Protekla je godina za mladog glazbenika bila obilježena brojnim uspjesima - od objave drugog, autorskog albuma 'Vile se ovdje igraju', mnogih koncerata kod kuće i u regiji, no ono najbolje ga očekuje ove godine, ali na privatnom planu. Prije nekoliko mjeseci se doznalo da čeka prvo dijete

Nakon što je pratitelje na društvenim mrežama povremeno zadirkivao, suptilno potvrđujući glasine da je njegova djevojka Miriam Cikron trudna, stigla je konačna potvrda. Matija Cvek je sada službeno obznanio da očekuju bebu.

'Lijepa je to stvar, odnosno najljepša i to je fokus ove godine, ali i ostatka života. To je ono najbitnije u životu i najljepše i jako se veselim vidjeti samog sebe u toj ulozi. Baš se iskreno veselim. Mislim da ću biti najbolji tata na svijetu', rekao je za Jutarnji list.

dobra atmosfera

Koncert za pamćenje: Matija Cvek oduševio mostarsku publiku

Pogledaj galeriju

Prvo dijete rodit će se krajem veljače, no informaciju čekaju li dječaka i djevojčicu, odlučio je zadržati za sebe. Kako je ranije govorio, privatni život nastoji držati podalje od očiju i ušiju javnosti.

Inače Miriam je koautorica ilustracije za njegov posljednji album, a ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Prije tri godine okušala se u 'glumačkim vodama' pojavivši se u spotu benda Divlje jagode za pjesmu 'Nemam ništa protiv'.

  • +3
Matija Cvek Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX