ponos i sreća

Martina Tomčić podijelila radosnu obiteljsku vijest: 'Glas drhće, ruke se tresu, srce želi iskociti, noge klecaju…'

25.11.2022 u 18:01

Bionic
Reading

Malenoj Rebeki, kćeri Martine Tomčić, muzika i taktovi su u krvi pa ni ne čudi da 11-djevojčica predstavlja Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u stepu. Ponosna majka podijelila je s obožavateljima atmosferu natjecanja te ponosno objavila odlične rezultate domaćih natjecatelja

Najstroža članica žirija popularnog showa Supertalent, Martina Tomčić podijelila je s obožavateljima vijest o privatnom obiteljskom životu. Iako inače nema naviku dijeliti stvari koje se tiču njezine djece, ovaj put nije mogla odoljeti da sreću i ponos ne podijeli sa svima!

Njezina 11-godišnja kći Rebeka brani hrvatske boje na Svjetskom prvenstvu u stepu. Natjecanje se ove godine održava u Velikoj Gorici od 23. do 26. studenog, a nastupa oko 1300 djece iz čak 18 država svijeta te 200 domaćih natjecatelja.

Iako step možda nije toliko popularan u Hrvatskoj, presretna Tomčić se pobrinula da s obožavateljima podijeli djelić atmosfere pa je natjecanje popratila storijima te otkrila i sjajan plasman hrvatskih natjecatelja – njezina kći i njezini 'Vrapčanci' završili su peti, a 'prijatelji iz Dubrave' osvojili su prvo mjesto.

Ponosna majka i operna pjevačica Martina Tomčić nije mogla sakriti ponos i zatajiti vijest o kćerinom uspjehu pa je u opisu fotografije napisala: 'osjećaj ponosa i ljubavi spram moje OBITELJI daje mi osjećaj super moći.'

KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

[FOTO] O ovome svi pričaju: Heidi Klum sa svojom nasljednicom snimila kampanju za pamćenje

Pogledaj galeriju