NOVA ŽIVOTNA FAZA

Marija Husar Rimac podijelila velike vijesti, a prva joj se i ovaj put javila kuma, Nina Badrić

08.09.2021 u 18:23

Bionic
Reading

Ljeto polako odlazi kraju, a počela je ova školska godina. Brojni prvašići su po prvi put sjeli u školske klupe, a među njima je i sinčić od nekadašnje pjevačice grupe Divas. Sretna mama danas je pokazala svoj ponos

Sin marije Husar Rimac i njezinog supruga Vjekoslava krenuo je u prvi razred osnovne škole, a uzbuđenje je u kući bilo je prisutno nekoliko dana prije početka tog važnog razdoblja u životu svakog djeteta i roditelja.

'Ivan nam je krenuo u školu! Naš đak prvak. Sretno sine i budi dobar i uzoran đak. Vole te mama i tata najviše na svijetu', poručila je glazbenica. Odmah je reagirala Marijina kuma, Nina Badrić koja je napisala: 'Sretno malom ljepotanu'.

Pjevačica ne zna što bi više mogla poželjeti, nakon što je u 46. godini prirodnim putem zanijela i rodila sina Niku kojeg je donijela na svijet u veljači. Dječaku se upravo najviše veselio njegov stariji braco koji je u kolovozu proslavio sedmi rođendan.

  • +3
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Podsjetimo, sretnu vijest o rođenju dječaka prva je potvrdila Marijina sestra Ivana Husar Mlinac. Vjekoslav i Marija već imaju sina Ivana. Ranije je ispričala kako je sin Ivan na dočeku Nove 2020. u Međugorju poželio bracu, pa se i ona molila Bogu zbog toga.

Marija Husar Rimac baby shower Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram