NOVA ULOGA

Maja Šuput pjevanje na svadbama zamijenila je voditeljskim angažmanima: Nakon Nove TV, prihvatila humanitarni angažman u Glini

24.03.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Otkako je ostala trudna, a potom i rodila sinčića Blooma, Maja Šuput kao da je napravila mali zaokret u svojoj do sada vrlo poznatoj glazbenoj karijeri. Smanjila je gaže po svadbama, te se okrenula voditeljskim angažmanima koji joj zbog roditeljske uloge trenutno više odgovaraju

Prije nego je postala majka, Maja Šuput gotovo je svaki vikend redala glazbene gaže. Što zbog koncerata diljem Hrvatske, što zbog dogovorenih svadbenih zabava također diljem zemlje. Bila je bukirana petkom, subotom i nedjeljom, a udarni tempo sjajno je podnosila te u svemu dala svoj maksimum.

Međutim, otkako je dobila malenog Blooma koji je prije nekoliko dana proslavio svoj prvi rođendan, domaća glazbenica odlučila je malo stati na loptu. Vikendi su sada posvećeni obitelji, bebi i odmoru.

Ipak, nije sve poslovne ponude odbila. Svadbe je, kojih trenuto zbog korizme nema mnogo, zamijenila voditeljskim angažmanima, pa je tako nedjeljom navečer pratimo uživo na Novoj TV, gdje prati 'Ples sa zvijezdama'.

Sada se putem društvenih mreža pohvalila još jednim voditeljskim angažmanom, a u toj ulozi očito pliva kao riba u vodi. Maja se u srijedu uputila u Glinu te odradila program aukcije slika, u sklopu humanitarne akcije 'Dječja akcija dobrote', u jednoj osnovnoj školi. Programu se priključila kako bi se prikupio novac za djecu koja i danas, godinu dana nakon razornog petrinjskog potresa žive u kontenjerima.

Za svoj je angažman odabrala i prikladnu modnu kombinaciju. Odjenula je elegantne bijele hlače, pink top na šljokice te visoke sandale upečatljive boje koja već vlada modnom scenom.

Netom prije nego je sjela u auto i otišla odraditi posao u Glini, Maja je jutro provela u društvu sinčića. S Bloomom je uživala u toplom proljetnom danu te ga izvela u šetnju na novom zanimljivom vozilu, mini Vespi.