SVE JE POZNATO

Dvostruko vikend slavlje: Maja Šuput novim je fotografijama otkrila kome je pripala čast da na krštenju drži malenog Blooma

21.03.2022 u 12:50

Bionic
Reading

Protekli vikend za Maju Šuput bio je krcat obvezama. Osim što je odradila još jednu emisiju showa 'Ples sa zvijezdama', pjevačica je imala i privatnih razloga za slavlje, budući da je njezin sin Bloom slavio svoj 1. rođendan, ali i primio sakrament krštenja

Da joj za sina jedinca nije problem ama baš ništa, pjevačica, a odnedavno i voditeljica showa 'Ples sa zvijezdama', Maja Šuput dokazala je i ovog vikenda, kada je Bloom slavio svoj 1. rođendan, ali i primio sakrament krštenja.

Dvostruka proslava, na koju su bili pozvani najbliža obitelj i prijatelji Maje i Nenada Tatarinova, održana je u poznatom zagrebačkom restoranu, a za dobru atmosferu pobrinuli su se tamburaši koji su svirali po želji uzvanika.

I dok je tokom vikenda Maja objavila pregršt fotografija i snimaka kojima je otkrila kako je izgledala proslava 1. rođendana, sada je podijelila i one nastale nekoliko sati prije velikog slavlja. Riječ je o fotografijama s krštenja, koje je, baš kao i sve do sada, Bloom odradio s osmijehom na licu.

Čast da mu bude krsna kuma pripala je Majinoj dugogodišnjoj prijateljici, ali i menadžerici Katarini Kolar, koja je svoju ulogu shvatila itekako ozbiljno.

  • +19
Ples sa zvijezdama 2022 Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Maleni Bloom na krštenju je bio u plavom odijelcu skrojenom po mjeri, a do crkve je došao sa bež balonerom obučenim preko odijela. U plavoj boji bila je i duda, koju je ispuštao tek kada bi se smijao. Na fotografijama se može vidjet i krsna košuljica i krsna svijeća s njegovim imenom i datumom krštenja.