na instagramu

Maja Šuput odgovarala na pitanja fanova i otkrila tko čuva Blooma dok je ona na gaži i na koje sljedeće putovanje se sprema

09.10.2021 u 17:08

Bionic
Reading

Poznato je kako pjevačica dugi niz godina spada među najtraženije domaće izvođače, osobito kad je o svadbama riječ. Svoje nastupe odrađuje s puno ljubavi i profesionalizma a na njima dobro zabavi publiku, sebe i svoj bend. Nakon jednog od vjenčanja proteklih dana uputila se na novu destinaciju, a vrijeme putovanja je odlučila 'ubiti' odgovarajući na sve ono što je njezine fanove zanimalo

Pratitelje na Instagramu je za početak zanimalo kakav je Majin sinčić Bloom. 'Nikada ne plače, dobar je da ne može biti bolji', poručila je Šuput. Otkrila je da se ona i suprug Nenad Tatarinov ne odvajaju od dječaka pa još nisu išli na putovanje bez njega.

Kad je ona na pozornici Blooma čuva tata. Pjevačica, poduzetnica i je opisala na koji način je uvodila namirnice za svog mališana. Svaki dan dali su mu nešto novo od povrća i voća i apsolutno sve želi papati', pohvalila se. Neke je zanimalo koliko traje snimanje showa 'Supertalent' u kojem i ove sezone ima ulogu članice žirija.

'Dan snimanja krene od 6 ujutro do 19 sati. Uglavnom traje jako dugo', objasnila je. Pokazala je Maja svoju najdražu frizuru i svima obznanila kako se na sljedeće putovanje sprema odmah nakon vikenda, točnije u ponedjeljak i to u, kako je napisala, 'na mjesto koje su prozvali trenutno najljepšim na svijetu', hotel Castello di Reschio. Okruženo vinogradima, maslinicima i šumom, imanje Reschio na kojem će obitelj Šuput-Tatarinov uživati nalazi se na predivnom komadu zemlje između Umbrije i Toskane.

  • +16
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL