KOD DANIELE TRBOVIĆ

Poput Barbie: Maja Šuput ponosno pokazala rastući trbuh u ružičastoj pripijenoj haljini

29.01.2021 u 23:11

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput rado se odazvala pozivu Daniele Trbović u čijoj je emisiji '5.com s Danielom' gostovala

Maja Šuput ne odustaje od svojih omiljenih uskih opravica niti u trudnoći.

Glazbenica i poduzetnica koja sa suprugom Nenadom iščekuje rođenje prinove na proljeće, gostovala je kod Daniele, a za tu se prigodu pomno dotjerala u svom stilu.

Zagrepčanka koja se uspješno upustila i u poduzetničke vode sa svojim brendom Majushka, odlučila se za 'Barbie look' u ružičastoj haljini koju je upotpunila ogrtačem s porubom od bijelog perja.

Statement ogrlica i kosa podignuta u visoki retro rep zaokružili su ovaj look uvijek raspoložene glazbenice.

'Danas smo u Barbie moodu pa nas svakako gledajte. Pjevamo, plešemo i pričamo što ne bi trebali', napisala je Maja na svom Instagram profilu.

  • +19
Sva lica Maje Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Najljepša trudnica', 'Plavuša s Harvarda', 'Princeza', 'Barbie trudnica', komentirali su Majini pratitelji na Instagramu.

Osim Maje, u emisiji '5.com s Danielom' gostovala je i Larissa Kalaus, rukometna reprezentativka koja se između ostaloga, prisjetila spektakularnog dočeka u Križevcima.

Kod Daniele je Maja otkrila i da se udebljala šest kilograma te da još nisu smislili ime za sina.

'Od 1. svibnja nastavljam sa svadbama osim ako gospodin Capak ne odluči drugačije', najavila je Maja (41).

Ispričala je i da je dugo maštala o Eurosongu.

'Išla bih na Eurosong. Uložila bih u nastup i napravila pravi spektakl. Puno puta su mi fanovi rekli da bi bila dobar kandidat, ali na natjecanju 'Dora' to nije 'urodilo plodom'. Sada sam odustala. Dolaze mladi ljudi i bore se za svoju 'koru kruha', rekla je.

U ožujku će Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov postati prvi puta roditelji, a nedavno su objavili da će sinu dati strano ime. Domaće je ne interesira, jer uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da će uz suprugovo 'razvaliti neko moćno ime'. U prijašnjim intervjuima isticala je kako obnavlja stan te da trenutačno žive kao podstanari.

Inače, pjevačica i njezin suprug nedavno su posjetili Italiju i Dubai, a stigli su se odmoriti i na Plitvičkim jezerima.