kao da nije rodila

Maja Šuput i dalje gušta u morskom ozračju i ponosno pokazuje trbušnjake

18.06.2021 u 09:28

Bionic
Reading

Malo koja žena se može pohvaliti pohvaliti super izgledom samo tri mjeseca nakon što je rodila, ali može kraljica svadbi. Pjevačica ima zavidnu liniju i trbušnjake i očito je da nije imala nikakvih problema s povratkom u staru formu

Osim brojnih fotografija i videa sa svog najnovijeg odmora i preslatkih prizora sa sinčićem Bloomom, Maja Šuput je pokazala i jdan od svojih outfita. 'Malo Poreča večeras', napisala je uz najnoviju objavljenu fotografiju na Instagramu nastalu na ulicama istarskog grada.

Na njoj je u crvenim uskim tajicama i i crvenoj jaknici te bijelom minijaturnom topu koji joj je otkrio goli trbuh, a cijeli look je upotpunila bijelim štiklama, sunčanim naočalama iz svoje bogate kolekcije i zlatnim nakitom. Nema tko joj nije udijelio kompliment.

Dan ranije Maja je svoju isklesanu liniju pokazala i u crnoj točkastoj mini haljini s jednim otkrivenim ramenom. Njezina vitka linija je osim dobre genetike, među ostalim rezultat toga što je za vrijeme trudnoće odlazila u teretanu gdje je s privatnom trenericom vježbala. Dok fitness centri nisu radili, sa svojom je ekipom tri do četiri puta tjedno vježbala online. Podsjetimo, pjevačica je do samog poroda bila neumorna te je u visokom stupnju trudnoće vodila i zadnju sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.