odmah se pohvalio

Luka Nižetić nakon višemjesečnog boravka na Visu otputovao u tople krajeve, ali ovaj put izvan Hrvatske

05.10.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Grčka je našim poznatima i ove godine bila top destinacija, a ondje je ovih dana nakon uspješne sezone sa svojim ugostiteljskim objektima otputovao i Luka Nižetić. Čim je stigao, fanovima se javio atraktivnim 'razglednicama'

Luka Nižetić redovito dobiva komplimente na račun svoga izgleda, a posljednjom objavom ovog puta s jednog od najljepših europskih otoka, ponovo je užario internet. Objavio je, naime, fotografiju na kojoj pozira u kadi i gleda kroz prozor.

'Jel trebaš masažu?', 'Izazivas jel?', 'Macane', 'Baš ti pristaje ambijent', poručuju mu oduševljeni fanovi. Pjevač je u Instagram storyju pokazao više prelijepih fotografija. 'Gledaš taj Santorini na slikama i misliš se, ma moš' mislit, sve je previše isfotošopirano, ne izgleda to baš tako, a ono, on još ljepši uživo! Čudo!', opisao je jednu od njih.

Podsjetimo, osim uspješne glazbene karijere, može se pohvaliti i velikim uspjehom na gastro sceni. Ovo godine svoje poslovanje odlučio je proširiti pa je uz bok svom postojećem i odlično uhodanom bistrou Fabrika u Komiži otvorio i pizza & bar Hum (naziv je dao po najvišem viškom brdu a nalazi se u nekadašnjoj staroj kavani iz 1906. godine u kojoj su se okupljale brojne generacije Komižana).

  • +7
Luka Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX