ne može prestati

Zaluđen tintom: Luka Nižetić ima novu tetovažu, pogledajte kako je ovaj put iscrtao kožu

23.09.2021 u 13:49

Bionic
Reading

Kako je prvu tetovažu napravio sa 16 godina, majka mu je morala potpisati odobrenje. Oslikao se japanskim znakom za dug život, a od tada traje njegova strast za tetovažama. Ovih dana pjevač i uspješni ugostitelj nabacio je još jednu trajnu uspomenu

Svake godine sve je više njegove kože pokriveno tetovažama, a kako je ranije izjavio, to ne doživljava kao modni dodatak nego isključivo kao statement, pa mu je svaka obilježila život na neki način.

Splitski pjevač na svojoj koži među ostalim nosi bijelu psinu, koordinate Splita, kompas, Platonovu izreku, stihove Radioheada i Michaela Jacksona, vuka, brodove, inicijale dragih ljudi. Jednu od njih, crtež tigra napravio na putovanju Azijom i to tradicionalnom metodom tetoviranja bambusovim štapom.

Među najdražima mu je Twin Peaks koju je sam dizajnirao i u koju je uključio neke prepoznatljive elemente iz te serije. Ovog puta je iznad prstiju desne ruke dao napraviti leptira, a kako je izgledao sam procest nastajanja, pokazao je s više fotografija u Instagram pričama.

  • +7
Luka Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Volim taj oblik izražavanja, gdje je naše tijelo platno na kojem ostavljaš slike, riječi i simbole koji su ti u određenom životnom procesu nešto značili. Kada me pitaju koliko imam tetovaža, ja kažem, jednu, jer smatram da cjelokupni dojam svih tetovaža na nekome daje jedinstvenu sliku nečije osobnosti', izjavio je ranije za Glas Slavonije.

pjevač u kazalištu

Poznati na premijeri: Luka Nižetić u predstavi 'Kako je Potjeh tražio istinu'

Pogledaj galeriju