nakon prve probe

Loše vijesti s kladionica: Let 3 počinje padati u ukupnom poretku

03.05.2023 u 10:12

Bionic
Reading

Naši ovogodišnji predstavnici u Liverpoolu su odradili prvu probu prije ovogodišnjeg Eurosonga, no stanje na kladionicama se promijenilo

Premda su se Let 3 nedavno popeli na ljestvici i skočili s 18. na 14. mjesto, kladionice nisu dobro reagirale na njihovu prvu probu i pjesmu 'Mama ŠČ!' uoči polufinala Eurosonga.

Koeficijenti su počeli rasti i neke države su dobile zeleni 'predznak', dok je Hrvatska završila sa crvenim. To znači da kladionice previđaju skori pad Hrvatske u ukupnom poretku, a šanse za pobjedu su tek 1%.

Naši predstavnici su se na probi pojavili u svojim već dobro poznatim kostimima koje na kraju nastupa skidaju i ostaju golišavi na stageu. Nastup izgleda poprilično slično onome s Dore, a konačni performans ćemo vidjeti tek 9. svibnja. Let 3 s pjesmom Mama ŠČ! nastupaju sedmi. Prije polufinala, nastupali su na predeurovizijskim zabavama u Tel Avivu, Varšavi, Madridu i Londonu.

Kladionice su varljive no i dalje najviše šansi za pobjedu ima švedska predstavnica Loreen s pjesmom 'Tattoo'. Na drugom je mjestu Finska i njezin predstavnik Käärijä s pjesmom 'Cha Cha Cha', a treće mjesto drže Ukrajinci, točnije Tvorchi sa skladbom 'Heart of Steel'.

Let 3 Izvor: Promo fotografije / Autor: Mirjana Šarić