PLJUŠTE REAKCIJE

Prlja iz Leta 3 svojim je komentarom na Twitteru jako razljutio hajdukovce

24.04.2023 u 23:15

Bionic
Reading

Utakmica mlade momčadi Hajduka u Ženevi u finalu Lige prvaka mladih izazvala je veliku pozornost medija, a poraz od 5:0 mnoge je razočarao

Reakcije se ne stišavaju, a ulje na vatru dolio je i član Leta 3 svojim komentarom na Twitteru.

Prlja odnosno Zoran Prodanović u svojem je stilu prokomentirao poraz Hajdukovih juniora.

  • +9
Let3 Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic /PIXSELL

Objavio je sliku fritula uz poruku: 'Neka se momci naviknu'.

Premda riječki glazbenik nije niti spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku splitskim juniorima.

Twitter je vrlo brzo proključao na račun te objave, a potom se ponovno oglasio Prlja.

'Iskreno, meni dopi***** pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav', odgovorio je Prlja na jedan komentar.

Dakako, bura se nikako nije stišavala, pa je Prlja u jednom trenutku ponovno morao ući u prepisku.

'U tvom gradu sam puno puta doživio toletranciju. Dica, siguran sam, meni ovo neće zamjerit jer moja namjera nije ruganje. Koliko puta se moram ispričati,a?', napisao je član Let 3, benda koji će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu s pjesmom 'Mama ŠČ!'.

Inače, Let 3 će nastupiti 9. svibnja u Liverpoolu. U prvoj polufinalnoj večeri s našim će predstavnicima snage odmjeriti predstavnici sljedećih zemalja: Norveška, Malta, Srbija, Latvija, Portugal, Irska, Švicarska, Izrael, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Češka, Nizozemska te Finska.