odlična zafrkancija

Ljubomir i Jan Kerekeš klečali za dobar gulaš: Odgovor 'vitezovima' sa zagrebačkog trga postao viralni hit

09.01.2023 u 09:52

Bionic
Reading

Na službenoj stranici 'Kerekeš teatra' osvanule su fotografije koje su nasmijale mnoge. Glumci otac i sin Ljubomir i Jan Kerekeš podijelili su duhovitu objavu na društvenim mrežama. S nekoliko prijatelja klečali su pred kotlom u kojem se krčkao gulaš

Fotografije su osvanule na Facebooku i Instagramu nakon što su proteklog vikenda na glavnom zagrebačkom trgu održano klečanje koje je organiziralo bratstvo 'Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina' koji se među ostalim mole 'da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru', 'za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, 'za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu'.

'Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja', stoji na službenim stranicama na društvenim mrežama Kerekeš teatra kao odgovor na klečanje na Trgu. Objava je, očekivano, izazvala 'lavinu' smijeha i oduševljenja pratitelja.

Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne...

Objavljuje Kerekesh TeatarNedjelja, 8. siječnja 2023.

'To je naša tradicija, okupimo se početkom godine, svi zajedno na vikendici, i uvijek netko od nas kuha. Ove je godine red bio na meni. Sada igramo belu', pojasnio je Jan Kerekeš u razgovoru za Jutarnji list.

  • +2
Ljubomir i Jan Kerekeš Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX