ne podnosi je

Ljubavnica princa Alberta i majka njegovog sina, ponovo oplela po Charlene: 'Narod me voli više nego nju'

30.10.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Stjuardesa imena Nicole Coste poznata je u javnosti kao dugogodišnja ljubavnica princa Alberta II. od Monaka, s kojim je dobila sina Alexandrea, koji nema nikakve kraljevske povlastice

U nedavnom intervjuu za Paris Mach Nicole Coste ispričala je kako je Albert lijepo prigrlio njihovog sina, no to je ostalo u sjeni grubih riječi koje je izrekla o princezi Charlene, zvanoj i 'najtužnijom' princezom Europe, Albertovoj supruzi.

Kada je prošle godine Charlene završila na liječenju zbog psihičkih problema, Nicole Coste je rekla kako je 'nije briga što se događa s princezom i da ju je napokon sustigla karma', a sad tvrdi da je omiljenija u narodu od princeze, koju stanovnici Monaka navodno ne vole zbog njezinog uvijek ledenog, hladnog stava. 'Prošle godine su me na jednom eventu dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu smisliti', izjavila je i dodala da je ostala bliska s Albertom. S njim je imala šestogodišnju tajnu vezu.

U više navrata do sad je pokazala da ne podnosi svoju suparnicu, kraljevsku princezu. Podsjetimo, u svibnju 2005. je otkrila kako je otac njezina sina princ Albert koji je tada već bio u vezi sa Charlene. U početku je negirao ikakvu vezu s njom, no sud je odredio da se napravi test očinstva koji je pokazao da je princ preljubnik.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sina je tek prije nekoliko godina počeo uključivati ​u živote ostalih članova obitelji Grimaldi, počevši s rođendanskim proslavama i humanitarnim svečanostima. Ljubavnici je pak kupio i stan u Pariz te dobiva mjesečni džeparac za luksuzan život kojim tamo živi. Inače, princ Albert II. od Monaka je majku njihovo dvoje djece, tijekom 11 godina nebrojeno puta prevario, pa mnogi smatraju kako je popularna princeza zbog toga psihički oboljela.