ljubav koja traje

Ljubavna priča Davida i Victorije Beckham puna je uspona i padova

04.09.2023 u 06:31

  • +7

David i Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: Stenning Andrew / MirrorPix / Profimedia

Bionic
Reading

Danas je predsjednik Inter Miamija i jedan od najuspješnijih nogometaša svih vremena, a ona bivša pjevačica i uspješna modna kreatorica. David i Victoria Beckham međusobna su si podrška od kraja 90-ih godina, a na njihovom ih putu ništa ne može spriječiti. Uz sve uspone i padove, Beckhamovi su ostali 'power couple' koji služi kao primjer mnogima

Kao i sve ljubavne priče, i ona Davida i Victorije Beckham imala je uspone i padove. Jedan od najpoznatijih parova na svijetu uspješno je prošao kroz brojne izazove, oboje su izgradili uspješne karijere, a ni danas se ne odmaraju, već svoje carstvo šire iz dana u dan.

Victoria Adams bila je pjevačica girl banda Spice Girls i sa svojim je prijateljicama osvajala glazbene ljestvice te krala srca muškaraca diljem svijeta, a tako i ono Davida Beckhama. Popularni nogometaš engleskog Manchester Uniteda u jednom od intervjua otkrio je da je upravo Posh Spice bila njegova omiljena spajsica, a kad ju je upoznao, shvatio je da će ona biti glavni začin njegovog života.

'Moja me žena izabrala iz knjige s nogometnim naljepnicama. A ja sam nju izabrao s televizije. Odmah sam se osjećao kao da nam je oduvijek suđeno biti zajedno', našalio se u svojoj autobiografiji.

Victoria i David upoznali su se 1997. godine u dvorani za igrače Manchester Uniteda, a slažu se da im se dogodila ljubav na prvi pogled.

Nakon otprilike dvije godine u vezi par je izrekao 'sudbonosno da' u srpnju 1999., a ona je svijetu otada poznata kao Victoria Beckham. U haljini Vere Wang boje slonovače zakoračila je u svijet obitelji Beckham te sa suprugom kreirala svijet u kojem vladaju njihova pravila.

Međutim njihov je odnos nakratko narušen 2004. godine, kada se proširila vijest da David ima izvanbračnu vezu s Rebeccom Loos, asistenticom koja je bila bliska s čitavom obitelji.

Mediji su to nazivali najvećom pričom od smrti princeze Diane, a popularni nogometaš optužbe je nazvao smiješnima. Victoria je godinama kasnije otkrila da joj je taj period bio vrlo težak, no da ih je to razdoblje dodatno zbližilo.

'Blagoslovljena sam što imam divnog muža i prekrasnu, zdravu, sretnu djecu. Da, puno putujemo zbog svojih poslovnih i dobrotvornih obaveza, ali uvijek nađemo vremena jedno za drugo kao par i kao obitelj. David i ja nemamo što dokazivati. Volimo se, pazimo jedno na drugo i jaki smo i kao partneri i kao roditelji', komentirala je.

Zbog visokog društvenog statusa i velikog zanimanja javnosti za njihove živote njihova su djeca također postala poznata, a popularni roditelji često ih pokazuju na društvenim mrežama.

David i Victoria imaju četvero djece: 23-godišnjeg Brooklyna, 20-godišnjeg Romea, 18-godišnjeg Cruza i 11-godišnju Harper.

Najstariji sin ime je dobio po četvrti Brooklyn, jer su mladi roditelji baš tamo doznali najsretniju vijest, a sinčić je bio prisutan i na njihovom vjenčanju te mu je pripao zadatak nošenja vjenčanih prstena.

20-godišnji Romeo slijedi put oba roditelja jer prati očeve nogometne stope, ali ima i velik interes za modu, pa je često viđen na revijama.

18-godišnji Cruz fizički vrlo sliči Victoriji, što je odmah po rođenju rekao i sam otac. Osim toga, također ga zanima glazba, pa je odmor u Hrvatskoj iskoristio za sviranje gitare, što je ponosna majka podijelila na Instagramu.

Mezimica obitelji je djevojčica Harper, a osvojila je roditelje odmah po rođenju. 'Harper je najljepša djevojčica koju sam ikad vidjela. Ponovo sam se zaljubila. Osjećamo se tako blagoslovljeno i dečki jako vole svoju mlađu sestru', komentirala je Victoria nakon rođenja svoje jedine kćerkice.

Koliko su djeca međusobno bliska, često možemo vidjeti na njihovim društvenim mrežama, a da je obitelj najvažniji faktor u životu, svoju su djecu naučili vlastitim primjerom, pokazujući brižnost i neizmjernu ljubav.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju