ALMA FABULIĆ

Ljubav rođena na Zrću: Sin Zlatka Dalića ljubi bivšu misicu

04.07.2018 u 10:40

Bionic
Reading

U jeku aktualnog Svjetskog nogometnog prvenstva zanimljivo je sve vezano uz naše nogometaše, izbornika i njihove obitelji. Na uspjeh oca, izbornika Zlatka Dalića ponosni su i njegovi sinovi Toni i Bruno, koji nisu krenuli očevim stopama. Stariji Toni Dalić zaljubljenik je u glazbu te radi kao DJ na najpopularnijoj novaljskoj plaži, a upravo tamo rodila se i ljubav s lijepom Almom

Iako ima tek 22 godine, Alma Fabulić već iza sebe ima mnogobrojne uspjehe - bila je prva pratilja Miss Universe Hrvatska, radila je kao manekenka u Kini, ljeta provodi na Zrću, gdje radi kao voditeljica hostesa, a cilj joj je završiti i Pravni fakultet. No ono po čemu je trenutno itekako u centru pozornosti njezin je privatni život.

Naime, lijepa Alma od siječnja je u vezi s Tonijem Dalićem, starijim sinom nogometnog izbornika Zlatka Dalića. Toni Dalić završio je digitalni marketing, od oca je naslijedio ljubav prema nogometu te je dopredsjednik, direktor i član izvršnog odbora NK Varaždin, a veliki je zaljubljenik i u glazbu.

Upravo je ljubav prema glazbi pretočio u posao te kao Tony D pušta glazbu na najpopularnijoj novaljskoj plaži Zrće. Odabir te lokacije i ne čudi jer obitelj Dalić u Novalji ima luksuznu vilu u kojoj provode ljeta.

Alma Fabulić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Čini se kako je Zrće za njih bilo sudbonosno jer Alma tamo radi kao voditeljica hostesa, a par je zajedno snimljen i na otvorenju hotela Joel, u vlasništvu nogometaša Dejana Lovrena.

🌊☀️

Objavu dijeli Alma Fabulić (@almafabulic)

😎

Objavu dijeli Alma Fabulić (@almafabulic)

Champions League match tonight with my family - Barcelona vs PSG

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)