NOVO POGLAVLJE

Ljubav nakon razvoda: Ante Todorić u tajnosti ljubi atraktivnu Splićanku

27.02.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Stariji sin Ivice Todorića nakon razvoda od supruge Martine pronašao je novu ljubav. Sve se glasnije šuška da je Ante Todorić osvojio srce tajanstvene Splićanke Petre Kaćunko Cvitanić

Par je, piše 24sata, u vezi već godinu i pol, a zbog ljubavi prema atraktivnoj 35-godišnjoj Splićanki, Todorić u posljednje vrijeme sve više vremena provodi u gradu podno Marjana. Petra Kaćunko Cvitanić bavi se turističkom djelatnošću, a iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje djece.

Nova ljubav Ante Todorića navodno je započela na brodu, na kojem su s prijateljima tulumarili pretprošloga ljeta, a s vremenom su uplovili u ljubavnu vezu koju su sve do sada uspjeli sačuvati tajnom.

Brak Ante i Martine Todorić raspao se u jeku afere Agrokor, a službeno su se razveli u prosincu 2017. nakon 15 godina zajedničkoga života. Sporazumno su okončali brak i dogovorili zajedničko skrbništvo nad troje djece, a Martina je preselila u Beč. O njezinom životu u austrijskoj prijestolnici vrlo malo se zna.

Podsjetimo, Ante Todorić uz još 14 imena, među kojima je i njegov otac Ivica Todorić, obuhvaćen je mega optužnicom s 80.000 stranica spisa u aferi Agrokor. Vijest o podizanju optužnice u rujnu prošle godine dočekao je u Londonu, u koji se preselio prije četiri godine.