TRENING SE NE PRESKAČE

Ljubav joj godi: Fani Stipković skriva dečka, ali joj veza s njim itekako godi jer blista na novim fotografijama

21.05.2021 u 10:44

Bionic
Reading

Novinarka koja već devet godina nedavno je progovorila je o svom ljubavnom životu. Otkrila da je sretna i zaljubljena, premda ranije nikad nije htjela pričati na tu temu, a otkrila je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao

Mnogima je poznato kako Fani Stipković često pozira u atraktivnim izdanjima kojima uveseljava one koji je prate na Instagramu. Sada je pokazala svoje ljetno izdanje pozirajući u bijeloj lepršavoj, kratkoj haljinici za novi foto session. Nije dobila ni jedan loš komentar, jer naprosto blistala u ovoj odjevnoj kombinaciji. Za njezininu odličnu figuru zaslužno je redovito vježbanje i ne preskakanje treninga.

Očito joj veza s tajanstvenim muškarcem godi. Naime, Fani do sada nije htjela pričati o svom ljubavnom statusu, a nedavno je otkrila da je to zato jer ne želi 'da je ljudi percipiraju kroz to'. Najavila je da će u budućnosti biti otvorenija oko te teme, a s dečkom će donijeti i jednu važnu odluku. U Hrvatsku se neće vratiti za stalno iako priznaje da joj nedostaju obitelj, prijatelji i naši običaji.

'Hrvatska je za mene oduvijek bila i zauvijek će biti moj dom. Ne razmišljam o povratku iako mi nedostaju obitelj i prijatelji, ali nikada ne znaš što ti život nosi. Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba.', ispričala je Fani nedavno u razgovoru za tportal.