kao iz topa

Lisa Kudrow tijekom razgovora otkrila: 'Učinila bih sve što bi me Courteney Cox tražila'

30.03.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Glumica se proslavila se zahvaljujući seriji 'Prijatelji', a utjelovila je Phoebe, omiljeni lik u povijesti američke televizije. Jedina je u toj seriji u isto vrijeme imala dvije uloge, s obzirom na to da je utjelovila i Phoebinu sestru blizanku Ursulu. Lisa Kudrow morala je odgovoriti na iskrena pitanja o sebi tijekom gostovanja kod Ellen DeGeneres

Jedno od pitanja koje joj je bilo postavljeno bilo je 'Učinila bih sve što bi me ____ zatražio'. Na to je spremno kao odgovor Lisa Kudrow navela Courteney Cox, kolegicu iz kultnog sitcoma 'Prijatelji'. Nakon toga je promijenila odgovor na svog sina, 23-godišnjeg Juliana Sterna kojeg ima suprugom Michelom Sternom.

Ellen DeGeneres ju je pitala bi li tako bilo i da je riječ o nečem neprikladnom, Lisa je tada rekla da bi sinu u tom slučaju rekla ne, ali da bi to ne vrijedi za Courteney Cox, jer je 'odrasla i njoj vjeruje', pa se potom ispravila i rekla da je i njezin sin sad 'odrastao' i da bi za njega napravila što god treba.

'Ja sam dobra mama', poručila je i nasmijala publiku u studiju. Inače, glumačka veteranka je bila u popularnom talk showu kako bi promovirala svoju seriju 'HouseBroken'.

Raspravljalo se i o mogućnosti treće sezone Lisinog sitcoma, a Ellen je rekla: 'Usput, vaša kosa izgleda vrlo slično vašem liku u seriji 'Ponovo slavna (The Comeback). Nadam se da će se vratiti', a Lisa joj je na to odgovorila 'Voljeli bismo to'.

Kudrow je također razgovarala s Ellen o nastavku 'Romy And Michele High School Reunion', za koji je rekla da je spremna. U međuvremenu zvijezda 'Prijatelja' trenutno glumi tetu Heidi - bivšu zvijezdu Broadwaya i tetu budućeg glumca Natea Fostera u projektu 'Better Nate Than Ever' te je izjavila da je 'uživala' radeći na tome.

  • +3
Lisa Kudrow Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER