ponosne na brata

Lijepe sestre Gvardiol: Joško je prava senzacija u Katru, ali njegove sestre Lorena i Franka također privlače pažnju

02.12.2022 u 08:15

Bionic
Reading

Među brojnim navijačima koji bodre Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru nalazi se i obitelj Gvardiol. Nema sumnje, Joško Gvradiol, igrač o kojem se na ovom prvenstvu najviše priča, ima čvrstu potporu svoje obitelji, a njegove sestre Lorena i Franka odmah su privukle pažnju

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol trenutno je jedan od najpopularnijih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Kataru. S našom reprezentacijom uspio se plasirat u osminu finala, a nakon utakmice s Belgijom prva mu je čestitala majka Sanja kojoj je i potrčao u zagrljaj.

Međutim, u Katar 20-godišnjeg Joška dopratila je čitava obitelj. Jednog od najpopularnijih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Katru, koji je protiv Belgije pokazao zavidne vještine s tribina žestoko su bodrili majka Sanja, otac Tihomir te dvije starije sestre, Lorena i Franka.

u zagrljaju najdražih

Obitelji Kovačić i Modrić osvojile su tribine: Lijepa Izabel nije skrivala ponos, a Modrića su dočekali svi - supruga, djeca i roditelji

Pogledaj galeriju

Upravo su se lijepe sestre Gvardiol vrlo brzo našle u centru pažnje. Na svojim Instagram profilima objavile su detalje navijanja u Dohi, ali i podijelile dirljive obiteljske trenutke.

Poznati je kako je Joško vrlo blizak sa svojom obitelji te su mu oni uvijek bili velika podrška. S druge strane, Joško je, čim je bio u prilici, roditeljima kupio kuću. Nema sumnje, obitelj Gvardiol veže čvrsta, neraskidiva veza.

Tako ni sestre Gvardiol nisu puno dvojile oko dolaska u Katar i vatrenog navijanja za svog mlađeg brata. Naime, Joško, sa svojih 20 godina najmlađi je u obitelji – sestra Franka ima 23 godina, a Lorena 25 godina.

Inače, Franka i Lorena su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka trenira rukomet.

Sestre Gvardiol osim karizme, aktivnog lifestylea i slavnog brata krasi i izražena ljepota, pa su, s razlogom, vrlo brzo privukle veliku pažnju.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX