TREĆE DIJETE NA PUTU

Lijepa Gal Gadot u trendi haljini pokazala trudnički trbuh

15.04.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Tridesetpetogodišnja zvijezda filma 'Wonder Woman' primila je u srijedu nagradu Vision filmskog festivala Sun Valley, a za virtualnu svečanost dodjele odjenula je šarenu haljinu koja ističe trudnički trbuh

'Željela bih posvetiti i podijeliti ovu nagradu svim ženama iz naše serije 'Impact'. Prošla je godina bila izuzetno teška u cijelom svijetu', napisala je Gadot uz dvije fotografije koje je podijelila na Instagramu.

Prva je vizual festivala Sun Valley koji joj je dodijelio nagradu, a druga fotografija pokazuje Gal u njezinom domu, odjevenu u dugu šarenu haljinu izvezenu od konca u kojoj pridržava svoj trudnički trbuh.

'Svaka žena iz naše serije već neko vrijeme utječe na svoje zajednice i znala je da će, kad svijet bude prisiljen stati, i dalje činiti tu razliku, graciozno i ljubazno. Svakog su dana ustajale kako bi pomagale drugima. One su žene kojima se divim', napisla je zvijezda filma 'Wonder Woman', koja je s 18 godina postala Miss Izraela, nakon čega je u svojoj zemlji služila vojsku.

Nadolazeći dokumentarac National Geographica 'Impact With Gal Gadot' prikazuje žene širom svijeta kako se uzdižu iznad teških okolnosti u kojim se nalaze.

  • +3
Gal Gadot Izvor: EPA / Autor: HFPA / HANDOUT

Gal s biznismenom Yaronom Varsanom, s kojim je u braku od 2008. godine, ima dvije kćeri, devetogodišnju Almu i trogodišnju Mayu.

Novu trudnoću objavili su u ožujku i tako potvrdili nagađanja potaknuta njenim pojavljivanjem na dodjeli Zlatnih globusa kad je Givenchyjevom halinom vješto prikrila trudnički trbuh.