uživa na našoj obali

Legendarni Mitch iz 'Spasilačke službe' snima seriju u Istri, a u pauzama se opušta uz more: 'Hrvatska je tako cool!'

02.11.2022 u 09:20

Bionic
Reading

David Hasselhoff kojeg publika pamti po kultnoj seriji iz devedesetih, na društvenim mrežama pohvalio se fotografijama iz Istre, a to mu je nije prvi posjet Lijepoj Našoj

Američki glumac i zvijezda serije 'Baywatch' objavio je više prizora iz Rovinja na kojima se divi Hrvatskoj koju je posjetio u lipnju 2019. godine kada je bio na odmoru na putu iz Grčke u Španjolsku (kada se također pohvalio fotografijama na društvenim mrežama).

'Hrvatska je jako kul!', napisao je David Hasselhoff na Twitteru uz najnovije fotografije, a iste fotografije je podijelio i na Instagramu. 70-godišnji glumac, ozirao je uz more, ali i na istarskim ulicama. Inače ovdje, podsjetimo, snima novu kriminalističku seriju 'Ze Network' koja se počinje prikazivati na kanalu RTL+ Snimanje je počelo još prošle godine u Puli. Centrom grada tada su odjekivale eksplozije i zvuci automobilskih nesreća, zbog čeha je bio zatvoren promet.

Fanovi su mu poželjeli ugodan boravak u Hrvatskoj, a mnogi su se složili kako je Hrvatska prekrasna i dali mu prijedloge što bi trebao vidjeti, posjetiti.

  • +3
David Hasselhoff Izvor: Profimedia / Autor: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia