NAKON OPERACIJE

Kralj Charles produžio boravak u bolnici. Ima li razloga za brigu?

29.01.2024 u 11:55

Bionic
Reading

Iako je cijela kraljevska obitelj, kao i sam kralj Charles, planirala da će monarh u privatnoj londonskoj klinici nakon zahvata provesti tek dvije noći, njegov boravak je produžen što je izazvalo zabrinutost među Britancima

Kraljev boravak u bolnici je produžen, te se on od operacije povećane prostate i dalje oporavlja u privatnoj londonskoj klinici, gdje samo nekoliko soba dalje leži i njegova snaha Kate Middleton.

Zbog činjenice da nije izašao, kako je planirano, nakon dvije noći koje je trebao provesti pod liječničkim nadzorom, javnost je zabrinuta za zdravstveno stanje 75-godišnjeg britanskog kralja Charlesa III.

'Podrazumijeva se da će Charles ostati u bolnici dulje od dvije noći samo ako dođe do nekog neočekivanog problema', otkrio je dobro upućeni izvor za britanski The Sun i dodao da je dodatna noć u klinici zapravo jednostavna mjera predostrožnosti, no ista bi mogla izazvati nelagodu i nervozu među štovateljima kraljevske obitelji.

  • +6
Kralj Charles III Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Ove vijesti pojavile su se nakon što je palača potvrdila da bi kralj mogao nakon svega izbivati s javnih pojavljivanja i unaprijed zakazanih događanja i do mjesec dana. Umjesto njega sav posao odradit će osobe od najvećeg mu povjerenja - supruga, kraljica Camilla, sestra, princeza Anne te brat i šogorica, princ Edward i vojvotkinja Sophie.

Kraljica Camilla tri je puta tijekom 24 sata posjetila svog supruga u bolnici, zadržavši se i dulje nego što se očekivalo. A posljednji je put viđena u nedjelju navečer kada je nasmijana sjedila u stražnjem dijelu službenog crnog Audija.