CRITICS' CHOICE AWARDS

Korona ponovno unosi nemir: Zbog pozitivnog testa evo tko je sve propustio dodjelu prestižnih nagrada

16.01.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Nakon što im je test na koronavirus pokazao da su pozitivni na virus, nekolicina najvećih holivudskih faca bila je prisiljena otkazati svoje pojavljivanje na 28. dodjeli Critics' Choice Awardsa, održanih ove nedjelje, 15. siječnja

Kako je otkrila samo 2 dana prije održavanja Critics' Choice Awardsa, a tri dana nakon što se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa, Jamie Lee Curtis zaražena je koronavirusom.

'F**k Covid! Nažalost, ova navijačica vikend neće provesti na proslavi, bodreći svoje prijatelje i kolege. Drago mi je samo što su dostupni svi ti kućni testovi pa se nisam pojavila na ručku American Film Instituta i širila svoje klice', napisala je na svom Instagram profilu legendarna Jamie Lee Curtis i pored toga stavila fotografiju s tri kućna testa od kojih svi pokazuju isto - da je pozitivna na virus korone.

Samo dan kasnije istim se testom 'pohvalila' i Michelle Pfeiffer koja je na dodjeli trebala Jeffu Bridgesu predati nagradu za životno djelo.

'Tako mi je žao što ću propustiti Critics Choice Awards danas. Da, kovid. Najviše me razočaralo to što neću biti svjedokom kada Jeff Bridges primi svoju nagradu za životno djelo.

Na dodjeli se nije pojavio ni Colin Farrell kojem je, prema pisanju Deadlinea, također pozitivan na koronavirus. Farrell je bio nominiran za najboljeg glumca za ulogu u filmu 'The Banshees of Inisherin', no za razliku od Zlatnih globusa, na Critics' Choice Awardsu nije osvojio ništa.

Zajedno s njim ovu dodjelu nagrada propustio je i Brendan Gleeson, Farrellov kolega iz filma, koji je bio nominiran u ulozi za najboljeg sporednog glumca.

CRITIC'S CHOICE AWARDS

Raskoš na crvenom tepihu: Poznate dame oduševile glamuroznim izdanjima na prestižnoj dodjeli nagrada

Pogledaj galeriju