HODOČASTILA U MEĐUGORJu

Kolinda Grabar-Kitarović objavila hrpu fotografija s vikenda u Hercegovini, a fanovi ne vjeruju da je to ona

02.02.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i bivša predsjednica Republike Hrvatske, na svom službenom profilu na Facebooku s pratiteljima je podijelila niz prizora nastalih na hodočašću u Međugorju, a uz to je posjetila Mostar, Masnu Luku, Blidinje i Kupres

Uskoro će biti tri godine otkako je Kolindi Grabar-Kitarović završio povijesni mandat prve hrvatske predsjednice, no ona i dalje privlači pažnju gdje god se pojavi - bilo da je riječ o svjetskim konferencijama i sastancima na vrhu, sportskim ili nekim privatnim događanjima.

'Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini', napisala je Grabar-Kitarović te objavu ukrasila hashtagovima #Međugorje, #Mostar, #MasnaLuka, #Blidinje i #Kupres.

Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj 🇧🇦 #Međugorje #Mostar #MasnaLuka #Blidinje #Kupres

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSrijeda, 1. veljače 2023.

Njazini pratitelji su je obasuli srcima i cvijećem, a uz mnoštvo komplimenata neki su je nazvali i 'ženom za sva vremena'. 'Jel Kolinda ova u sredini? Sad bi bilo dosta, pa izgledaš kao neka djevojka u dvadesetima', glasio je jedan od komentara.

  • +4
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Menelaos Myrillas / AFP / Profimedia

Naime Kolindu se na novim fotografijama može vidjeti u ležernoj modernoj kombinaciji, što je veliki odmak od njezinih outfta za vrijeme predsjedničkog mandata, kada smo je gledali u kostimima i odijelima. Osim novim stilom, već neko vrijeme privlači pažnju vitkom figurom te mladolikim izgledom, a na Svjetskom prvenstvu u Katru bila je glavna zvijezda.

pazi na svaki detalj

Kolinda je najvatrenija navijačica: U dresu bodri Vatrene, a pri tome ne zaboravlja ni na modne trendove

Pogledaj galeriju