PAR, NEPAR…

Koga bismo još htjeli gledati u 'Plesu sa zvijezdama'?

14.09.2010 u 07:17

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno da će sudionici pete sezone najgledanijeg zabavnog showa HTV-a biti Mila Horvat, Bojan Jambrošić, Zijad Gračić i Sanja Doležal, odlučili spojiti još pokoji par koji bismo rado vidjeli pred kamerama u plesnom zanosu

Milan Bandić & Ana Horvat
Odličan početak kampanje pred parlamentarne izbore i još jedno područje u kojem će gradonačelnik Zagreba moći dokazati da je najbolji, najšarmantniji, najelokventniji, najkompetentniji… I da mu je ples uvijek pri srcu i da je on 'navek plesal'. Nije da bismo ga htjeli gledati iz tjedna u tjedan, ali malo neugodnosti na plesnom podiju sigurno bi mnoge razveselilo. Kako njegove protivnike, tako i njegove obožavatelje. Još kad bi počeo šarmantno zavoditi lijepu učiteljicu Anu Horvat, pa gdje bi mu bio kraj... Show garantiran!

Nevena Rendeli & Nicolas Quesnoit
Bez sumnje najšarmantnija i najseksipilnija voditeljica HTV-a sigurno bi privukla gledateljstvo uz male ekrane, a uz provjerenog učitelja plesa i njegov francuski šarm, bio bi to show za pamćenje. Kondicije ima, stila ima, šarma ima, a plesat će tek naučiti. Navijamo za Nevenu!

Goran Ivanišević & Marija Šantek
Teniski šampion, ocrnjen po medijima zahvaljujući navodnoj preljubničkoj aferi, pravi je predstavnik grada pod Marjanom i idealan mamac za televizijsku publiku te bi ovom prilikom mogao sve podsjetiti koliko je zapravo šarmantan i zabavan. Nema sumnje da bi pažnju privukla i njegova ljepša polovica Tanja Dragović koji bi ga bezrezervno podržavala iz publike dok bi Goran u svom stilu osvajao plesni podij. Možda ne bi stigao do finala, ali bi sigurno mnoge zabavio.

Jelena Veljača & Damir Horvatinčić
Sveprisutna scenaristica, kolumnistica, glumica i supruga mogla bi pristati na mogućnost da dokaže još jednu svoju vještinu. Njezina elegancija i stil sigurno bi mnoge oduševili, a nauči li je Horvatinčić plesu kao što je prošle sezone naučio Ivu Šulentić, Jelena bi mogla doznati koliko je zapravo TV gledatelji vole.

Zoran Šprajc & Gabriela Pilić
Omiljeni urednik i voditelj Dnevnika HTV-a bio bi odlična zamjena za Anu Ugarković iz prošle sezone ili pandan Katji Kušec iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Nekako mu figura ne odaje atletsku građu muškarca koji zavodi plesom, pa bi bilo i više nego zabavno vidjeti kako učiteljica Gabriela od Šprajca radi plesačku zvijezdu. Zar netko sumnja u njegov ulazak u finale showa?

Mira Furlan & Robert Schuman
Ozbiljan par za stariju populaciju koja voli, cijeni i simpatizira Miru još od 80-ih godina kada je glasila kao najseksipilnija glumica svoje generacije. Gospođa Furlan bi uz pomoć Roberta Schumana mogla mnoge ostaviti bez daha, pa navijamo da je svakako pozovu. Barem da mogu kasnije reći da su probali.

Massimo Savić & Mirjana Žutić
Najozbiljniji par pete sezone koji bi svojom vještinom mogao odnijeti i pobjedu. Visok i elegantan Massimo s učiteljicom koja se prošle sezone kalila na Frani Lasiću mogao bi osvojiti publiku i žiri. Pitanje je samo koliko Massimo ima kondicije i vještine?

Jadranka Đokić & Ištvan Varga

Krajnje simpatična glumica svojom bi vitkom figurom, kondicijom i neskrivenim šarmom uz pomoć maestra Varge mogla doći i do finala. Nema sumnje da bi njezini komentari na vlastiti račun bili tema dana, a njezino plesno umijeće sigurno bi potaknulo neke djevojke da se odluče za tečaj plesa. Osim toga, zamislite licem uz lice Ištvana i Jadranku. K'o stvoreni za plesni par pete sezone.