KAO DA JE ZNAO

Kićo Slabinac se prije operacije oprostio od svoje 'divne crne žene'

14.11.2020 u 23:16

Bionic
Reading

Ljubav iz mladosti preminulog Kiće Slabinca, Mirjana Antonović koja živi u New Yorku i koja je popularnog Slavonca nadahnula na pisanje pjesme 'Zbog jedne divne crne žene', kaže kako se Kićo prije operacije u telofonskom razgovoru oprostio od nje

'Kako imam puno prijatelja na društvenim mrežama, s puno ljudi sam u kontaktu, vijest da je Kićo preminuo dobila sam čim je objavljeno u Hrvatskoj. Iako smo svi znali da je u teškom stanju, ipak smo se nadali da će se oporaviti. Tužan je to dan za mene, jedan od najtužnijih u životu', rekla je Mirjana Antonović u telefonskom razgovoru za Jutarnji list.

Kićina 'crna žena' trenutno prolazi kroz teško razdoblje, jer je nedugo prije mladenačke ljubavi izgubila i majku koja joj je bila veliki oslonac u životu.

'Bila je to velika, mlada, nevina ljubav. Bili smo jako mladi, gotovo djeca. Mislim da se samo jednom u životu na taj način može voljeti, i to se pamti. Bez obzira na to što se dogodi poslije, bez obzira na to kamo vas odvedu životni putovi, takve se ljubavi pamte. I... iz takve ljubavi može nastati mnogo toga, kao što se rodila i ova pjesma. Kada se iskreno voli, onda se to samo od sebe dogodi', rekla je Mirjana o ljubavi s pokojnim Kićom, s kojim četrdeset godina nije bila u kontaktu.

Međutim, prije dvije godine ponovno su se sreli, obnovili prijateljstvo i ostali u kontaktu pa je kaže nazvao i prije operacije i oprostio se od nje kao da je slutio što će se dogoditi.

  • +15
Kićo Slabinac Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj