JENNIE ISKRENO

Kelly iz 'Beverly Hillsa' otkrila kako je spasila brak

29.08.2019 u 23:24

Bionic
Reading

Američka glumica koja je našim TV gledateljima najpoznatija po ulozi Kelly u hit seriji 'Beverly Hills' uvjerena je da je spasila brak zahvaljujući prekidu koji je trajao 10 mjeseci

Jennie Garth se sa svojim suprugom Daveom Abramsom razišla 2017., a 2018. su predali dokumente za razvod.

Ipak, predomislili su i odlučili svom braku dati još jednu novu priliku.

Glumica danas misli kako je 10-mjesečna razdvojenost bila presudna jer se zaključili da ne mogu jedno bez drugoga te su se odlučili pomiriti.

'Vrijeme koje smo proveli odvojeni nam je pomoglo da se opet zbližimo. Bilo nam je potrebno vrijeme kako bismo shvatili što želimo. Mislim da je ta razdvojenost spasila naš brak. Trebali smo prostora kako bismo razmislili o svemu', izjavila je Jennie koja je ispričala kako su ona i Dave nespremni uletjeli u vezi.

Jennie je to bio treći brak te dodaje kako bi je mogućnost da se i to raspadne činila očajnom.

'Mjesecima sam bila izvan sebe, razmišljala sam o svemu. Ideja da mi propadne i treći brak mi se činila užasnom. I baš kad sam prihvatila i tu mogućnost kao stvarnost, mi smo se ponovno zbližili i počeli družiti', prisjetila se glumica.

Inače, devetnaest godina nakon završetka emitiranja 'Beverly Hillsa 90210', ovoga ljeta ponovno su se počele prikazivati nove epizode serije koja je bila veliki hit u 90-ima.

Od originalne postave novom se projektu pridružilo čak šest glumaca: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty i Tori Spelling.

Zanimljivo je kako glumci neće igrati svoje stare likove već će utjeloviti verziju sebe iz stvarnog života. Snimljeno je zasad šest epizoda koje će biti prikazane na Foxu.

Originalna serija koju je producirao Aaron Spelling bila je jedna od najgledanijih u to vrijeme, a prikazivala se od 1990. do 2000. Osim već spomenutih glumaca glavnu ulogu imao je i Luke Perry koji je preminuo ove godine u ožujku u 53. godini života.