samo prirodno

Kći kopira kraljicu popa baš u svemu, no ovo joj nije trebalo

11.04.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Madonnina kći, 20-godišnja Lourdes Leon trenutno s prijateljima i navodnim dečkom uživa u Miamiju, u kojem društvo provodi dane na plaži. Odjevena u minijaturni kupaći kostim, Lourdes je otkrila i više nego što je potrebno. Baš poput svoje majke, ali i njezinih slavnih kolegica, Lourdes je pokazala da ne uklanja dlačice ispod pazuha

Brzinom svjetlosti svjetskim se medijima proširila fotografija 20-godišnje Lourdes Leon, kćeri pop kraljice Madonne. Lijepa Lourdes mamina je slika i prilika i čini se da svoju majku kopira u svemu. Pa tako i u 'prirodnom' izgledu.

Lourdes je snimljena u Miamiju, u kojem se u minijaturnom crnom kupaćem kostimu kupala i sunčala na plaži u društvu prijatelja i navodnog dečka. No ono što je sve pomalo šokiralo fotografija je na kojoj je Lourdes podigla ruku kako bi zaštitila oči od sunca.

Otkrila je i više nego dovoljno. Naime, baš kao što je i njezina majka nedavno pokazala na Instagramu, Lourdes nije uklonila dlake ispod pazuha. Iako je prirodno lijepo, ovakvo nešto, složit će se mnogi, baš i nije.

Ovaj trend već su prije nekoliko godina u javnosti pokazale glumice Julia Roberts, Juliette Lewis, Hilary Swank i Drew Barrymore, kao i pjevačice Britney Spears, Beyonce i Miley Cyrus, a nedavno im se na dodjeli Zlatnih globusa pridružila glumica Lola Kirke.