NE ŽELI MU NIŠTA DATI

Kaley Cuoco traži od suda da odbije njezinom uskoro bivšem suprugu bilo kakva financijska potraživanja

09.09.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Iako se na prvu činilo da iz braka ne izlaze posvađani, te da je do razvoda došlo jer su se jednostavno udaljili i počeli drugačije gledati na neke stvari, sada postaje jasno da priča i nije baš takva. Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' sudu je poslala neobičnu zamolbu

Kaley Cuoco ne želi da nakon razvoda njezin uskoro bivši suprug Karl Cook od nje dobije ikakvu alimentaciju ili novčanu naknadu. Sudeći po sudskim spisima, koje je na uvid dobio The Blast, 35-godišnja glumica zatražila je od suda da uskrati bilo kakvu financijsku potporu i to na temelju njihovog predbračnog ugovora.

Isti su Kaley Cuoco i Karl Cook potpisali uoči njihovog vjenčanja 2018. godine, zbog čega će se lakše potpisati i konačni papiri za razvod. Njih dvoje prošlog su tjedna iznenadili sve odlukom da se nakon tri godine braka rastanu, a tada su ustvrdili kako između njih nema nikakve ljutnje ni animoziteta.

Prema dobro upućenom izvoru, sva zarada, koju je tijekom braka priskrbila Kaley Cuoco, u brakorazvodnoj se parnici ne bi trebala dirati, dodajući kako su svi njezini prihodi 'dobro zaštićeni'.

  • +6
Kaley Cuoco i Karl Cook Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax /Marksman/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vrhovni sud u Kaliforniji, u okrugu Los Angeles, zatražio je od uskoro bivših supružnika da dostave sve papire o svojoj zaradi, imovini i svim troškovima, a svi detalji njihovog predbračnog ugovora dobro se čuvaju od javnosti.

Kaley Cuoco iza sebe već ima jedan propali brak s Ryanom Sweetingom, s kojim je bila od 2013. do razvoda 2016., a nakon čega mu je morala isplatiti prvo 165 tisuća dolara, a potom i više od 200 tisuća dolara za njegove privatne trenere kao i 50 tisuća dolara za troškove njegovog odvjetnika.