NOVI NASTAVAK stiže

Kakva transformacija: Joaquin Phoenix objavio novu fotografiju i šokirao sve

12.12.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Scenarist i redatelj filma Joker, Todd Phillips pokazao je svijetu na Instagramu prizor sa snimanja nastavka filma 'Joker', s Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi. Tako je dao na znanje da stiže drugi nastavak hit-filma iz 2019. godine

Todd Phillips je objavio fotografiju 48-godišnjeg Joaquina Phoenixa koji je i nagrađen Oscarom za ulogu Arthura Flecka iliti Jokera. U sceni mu briju bradu, a vidi se glumac bez majice koji izgleda uistinu jezivo - mršav, isprebijan i prepun rana.

Phillips je objavio je i kratku poruku: 'Prvi dan, naš dečko Joker'. Phoenixa su prozvali 'majstorom transformacije' zbog brojnih sjajnih filmskih uloga. Inače, nastavak Jokera bi navodno trebao biti mjuzikl, a uz Phoenixa jednu od glavnih uloga imat će i Lady Gaga, u ulozi Harley Quinn, Jokerove ljubavi.

Novi nastavak trebao bi se zvati Joker: Folie A Deux, odnosno Ludilo za dvoje, a za sporedne uloge spominju se Brendan Gleeson, Zazie Beetz i Catherine Keener. Podsjetimo, Joaquin Phoenix je u vezi s kolegicom Rooney Marom. Zaručili su se u ljeto 2019. godine, a dvije godine ranije pojavili su se prvi put kao par u javnosti u Cannesu. Godine 2020. godine dobili su prvo dijete.

  • +5
Joaquin Phoenix i Rooney Mara Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA